Witam
Nie wiem co się stało ale mam dość poważny problem, ponieważ ekran dotykowy nie działa jak należy. Podczas przesuwania palcem ekranu zdarzają się dziwne przeskoki (tak jakbym jednocześnie kierował ekran w górę i w dół) po czym ekran ie reaguje wcale do momentu restartu bądź wyjęcia baterii i to nie zawsze. Myślałem na początku że to jakiś wirus lub co innego ale problem nie ustępuje po HARD RESECie lub nie potrafię go należycie przeprowadzić. Bardzo mi zależy potrzebuje pomocy!!! HELP!!!
Połączone: [time]Maj 02, 2010, 13:55:25[/time]
Przyznam że jestem trochę niepocieszony, jest to już niestety któryś mój post pozostawiony bez odpowiedzi

Wynika z tego albo że mam nie wątpliwe "szczęście" spotykając się z tego typu incydentami a takowych problemów nie ma. Lub są to problemy na tyle błache że nikogo nie obchodzą

Ale czy brak należytej reakcji telefonu poprzez "tapnięcie" ekranu jest byle jakim powodem ?? Teraz z telefonem nie mogę robić praktycznie nic

A jest on mi bardzo potrzebny, i oddawanie go na gwarancje gdzie prawdopodobnie go naprawią w przeciągu 14 dni roboczych, nie napawa mnie optymizmem bo to oznacza 2 tygodnie jak nie więcej uziemienia :/
Czy ktokolwiek spotkał się z tego rodzaju dolegliwościami?? Czy może temat umieściłem w złym dziale, jeśli tak to proszę o przekierowanie....
Zdesperowany klubowicz
Połączone: Maj 04, 2010, 01:16:45
cóż szukając i nie znajdując porady, zdecydowałem się oddać telefon do serwisu nic innego nie przychodzi mi do głowy :/ mam nadzieje że uda się rozwiązać ten problem. Postaram się w tym poście na bieżąco umieszczać informacje - mam nadzieje z pozytywnym skutkiem.