0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Na chwilę obecną taka baza nie ma sensu, bo do włączenia ostrzeżeń potrzeba min. 13 dźwięków i możliwości ich włączenia. Program daje możliwość tylko 7.
Na www jest baza do pobrania gdzie wszystko jest w jednej kategorii. Natomiast do każdej prędkości radaru i jest przypisana indywidualna ikona z prędkością. To już działa i pewnie są użytkownicy którzy tego używają.
I zmiana wyglądu
Cytat: felixb w Październik 11, 2009, 11:35:30I zmiana wygląduWitam chciałem u siebie przeniść wyświetlanie fotoradarków z odległościami na lewą stronę jak u Ciebie. Gdzie się dokonuje zmian we wpisach?pozdrawiam
Jasne że działa brawo krisp odnośnie przypisania dzwięku prędkości: zrobiłem tak jak piszesz i nic, w liście POI nie mam takiego co na twoim obrazku jaką nazwę ma mieć plik dzwiękowy 23 2365 2320050 10293 11399 0 11 1 2335 500 100 1 i co z plikiem csv.
A skąd macie ograniczenia prędkości
Dla mnie to wszystko za duże troche jest.A jak Ci się widzi moja koncepcja ostrzegania?Nie zamierzam tego rozwijać bo uważam że gadanie do każdego radaru to już mi się nie podoba.
sprawdż czy czasen nie zaginą Ci znak "- " minus przy 1, bo wtedy nie przesuniesz w prawo.
Cytuj sprawdż czy czasen nie zaginą Ci znak "- " minus przy 1, bo wtedy nie przesuniesz w prawo.Tak zaginął "-". Dzięki wielkie za kolejną pomoc. Pozdrawiam
Cytat: QbasQ1 w Październik 13, 2009, 13:28:20Cytuj sprawdż czy czasen nie zaginą Ci znak "- " minus przy 1, bo wtedy nie przesuniesz w prawo.Tak zaginął "-". Dzięki wielkie za kolejną pomoc. PozdrawiamŁadne Mini daj je tutaj
Ładnie Mam jeszcze zielony i czerwony. Można je wykorzystać do zmiany stanu naładowania bateryiki co?Ciemna szybka dlatego aby napewno nie było przez nią widać zielonej strzałki