Zapełniony temp w ciągu jednej nocy przez P+

• 2 Odpowiedzi
  • 563 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline goofy3

• 1530
  • Sprzęt: LG 4X P880, Samsung i600
Zapełniony temp w ciągu jednej nocy przez P+
« dnia: Luty 19, 2008, 11:08:51 »
Witam,
problem co prada dotyczy w moim przypadku Magiciana, ale myślę że może to być ogólny problem, więc tutaj umieściłem.
Otóż wczoraj idąc spać wszystko było ok z pda. Dzisiaj rano jak wstałem, patrze że mam 5mb wolnego ramu, wchodzę w ustawienia pamięci, i pasek od podziału pamięci skurczył się do 1cm, a na storage nic nie mam :| No więc zrobiłem SR, ram wrócił do normalnego wartości, ale pasek po lewej stronie był cały pusty, tak jakby cały storage był zapełniony. Zacząłem szukać dużych plików, ale nic nie znalazłem...
No i wchodzę do temp'a. A tam z 1000, jak nie więcej plików pocketplustemp(jakis_numer).lnk Dodam że w nocy jeszcze wydawał co 30min dźwięki tak jak nokia przy padającej baterii, więc podłączyłem ładowarkę. Dziwne to trochę, spotkał się ktoś z tym?

Pozdrawiam

EDIT: nikt nie ma pomysłu? Dzisiaj znowu temp się zapełnił, zrobiłem HR, przywróciłem backup sprzed tygodnia, może pomoże...
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2008, 22:14:04 wysłana przez goofy3 »

*

Offline daras28-82

• 2158
Odp: Zapełniony temp w ciągu jednej nocy przez P+
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 07, 2008, 12:20:57 »
zapewne gdy wydawal ten dzwiek wyrzucal ci jakis komunikat,nie wiesz co tam wolal???
Xiaomi Redmi 9T 4/128+200GB, ThinkPad T480 , Romet ZXT125, Author Kinetic + Mystic... Fiesta!

*

Offline goofy3

• 1530
  • Sprzęt: LG 4X P880, Samsung i600
Odp: Zapełniony temp w ciągu jednej nocy przez P+
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 07, 2008, 13:54:47 »
Nie wywalał, ale już problem rozwiązany, zapomniałem tylko napisać ;) Otóż włączyłem funkcję aby po każdym włożeniu karty aktualizował skróty na Today'u, po wyłączeniu tego temp jest puściutki, tak więc to było przyczyną :) Dlaczego tak się działo to w sumie nie wiem, bo nie wkładałem i wyciągałem karty, może coś z systemem, ale już mnie to nie obchodzi ;)