T9 w MDA compact

• 69 Odpowiedzi
  • 5942 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline indian

• 823
T9 w MDA compact
« Odpowiedź #60 dnia: Październik 03, 2005, 20:46:34 »
Ja tam nie mam calego slownika bo ten slownik upakowany ma ok. 500 kB a jest tam wiele slow ktorych nigdy w zyciu nie uzyje :) Na pocketa mam wgrany Dictionary Editor ktory pozwala na edycje i zapisanie pliku dyncompdict.dat.Trzeba tylko pamietac zeby zrobic to zawsze przed resetem bo jak wiadomo po resecie zapamietane wyrazy gina.Po okolo dwoch tygodniach gadania na gg i pisania smsow powstaje zgrabny,niewielki slownik z najczesciej uzywanymi wyrazami. Po drugiej wpisanej literze z wlaczonym wyswietlaniem 4 podpowiedzi slowo ktore jest mi potrzebne najczesciej tam jest  :)

*

Offline BOjaS

• **
  • 113
    • www.bojas.za.pl
T9 w MDA compact
« Odpowiedź #61 dnia: Październik 04, 2005, 00:20:02 »
dalej nie zabardzo wiem jak to zrobic zeby miec polskie podpowiedzi :/ mam wgrany t9 polski ale jak wpisuje slowa na kaybord to podpowiedzi sa po angielsku :/ wiec jak mozna przekirowac slowa z t9 na ten "podpowiednik"?

T9 w MDA compact
« Odpowiedź #62 dnia: Październik 19, 2005, 10:11:34 »
Cytat: goluda
No to ja też się muszę do tego wątku przyłączyć ;-D w moim MDA Compact zdecydowanie jest intelli pad z polskim T9 i działa bardzo fajnie. Chociaż nieco wkurza mnie to, ze po wybraniu słowa, aby zostało wpisane trzeba je kliknąć (a może ja czegoś jeszcze nie wiem ? ;-D) W każdym razie jest T9 i działa

Pozdrowionka dla wszystkich

Paweł

NIe trzeba klikać słowa żeby zostało wpisane, tylko pauzę. Wtedy słowo zostanie wpisane i kursor gotowy do wpisania nastepnego słowa. U mnie T( działa tylko w intelipadzie)
Pozdrawiam

*

Offline Shooz

• 16
T9 w MDA compact
« Odpowiedź #63 dnia: Grudzień 26, 2005, 17:46:21 »
Witam
Przepraszam że odgrzebuje dosc stary watek, ale czy bylby ktos tak dobry i poratowal mnie na maila cabami inteli pada i inteli diala z Ery (shooz@gazeta.pl) ? Niestety nie mam dostepu do ftpów wiec pozostaje mi tylko mail albo www.
Ogromne dzięki
Pozdrawiam

*

Offline helluk

• **
  • 101
T9 w MDA compact
« Odpowiedź #64 dnia: Luty 08, 2006, 20:55:48 »
a nieda sie z tego softu ery wyciagnac polskiego jezyka zeby okienka byly po polsku???

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
T9 w MDA compact
« Odpowiedź #65 dnia: Luty 08, 2006, 22:37:01 »
Cytat: "helluk"
a nieda sie z tego softu ery wyciagnac polskiego jezyka zeby okienka byly po polsku???

Polski jezyk jest tylko w SIPie o nazwie IntelliPad - reszta systemu jest normalna czyli anglojezyczna.

*

Offline rydzo

• *
  • 86
    • http://tnij.com/rydzo
T9 w MDA compact
« Odpowiedź #66 dnia: Luty 08, 2006, 23:27:25 »
Cytat: "Shooz"
Witam
Przepraszam że odgrzebuje dosc stary watek, ale czy bylby ktos tak dobry i poratowal mnie na maila cabami inteli pada i inteli diala z Ery (shooz@gazeta.pl) ? Niestety nie mam dostepu do ftpów wiec pozostaje mi tylko mail albo www.
Ogromne dzięki
Pozdrawiam

ja tez poprosze, bo podane wczesnij linki nie dzialaja...

rydzoo(małpka)gazeta.pl
POzdrawiAM
rydzo

*

Offline deyot

• *
  • 69
  • Sprzęt: Samsung i5700
T9 w MDA compact
« Odpowiedź #67 dnia: Luty 21, 2007, 22:46:04 »
Witam.
Nie chcę być namolny. Ja bym też poprosił tego intelipada (deyot@o2.pl). Ew. niech ktoś wrzuci to na jakiś upload i będzie dla wszystkich.

T9 w MDA compact
« Odpowiedź #68 dnia: Luty 22, 2007, 14:06:10 »
Czy T9 z compacta ma szansę zadziałać w wizardzie?

*

Offline Mcgiver

• 382
    • http://www.Maxi-PDA.prv.pl
  • Sprzęt: Acer N311 WM6.1
T9 w MDA compact
« Odpowiedź #69 dnia: Luty 22, 2007, 19:40:26 »
Moge też prosić o ten polski T9?
Polecam: