[podstawowe oprogramowanie] M500 (mda compact)

• 3 Odpowiedzi
  • 518 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline seba

• 32
[podstawowe oprogramowanie] M500 (mda compact)
« dnia: Czerwiec 18, 2007, 19:39:23 »
Witam,

Kilka dni temu stałem się szczęśliwym  ;)  posiadaczem M500 zwanego też MDA COMPACT.

Mam do was, wytrawnych użytkowników pytanie (abym niepotrzebnie nie błądził).

1. Jakie jest najlepsze oprogramowanie do nagrywania sekwencji wideo i robienia zdjęć... ale naprawdę najlepsze, słyszałem o cool camera ale wersja demo jest jakaś słaba, tzn mi wydaje się słaba i nie jestem przekonany żeby ją kupować...

2. Jak mogę sprawdzić jaką aktualnie prędkość procesora ma palmtop ?

3. Czy jest jakiś opis jak uruchomić MMS ?

Poprawnie skonfigurowałem profl GPRS i działa super, ale jak dodać profil MMS (mam sieć heyah). 
Profil, czyli aby odbierało i wysyłało MMS-y bez żadnego kolidowania z domyślnym profilem internetowym gprs (heyah)...  złodziejstwo 1 zł za 1 MB... no ale co zrobić SIM DATA ma za to drogie rozmowy... play gprs ma jeszcze droższy...

Co za czasy tylu operatorów komórkowych a gprs taki drogi, jak byśmy żyli w Albani (państwie ze słabo rozwinieta siecia GSM) ^^.

Ale dodam wam że wspaniale działa OPERA, super przeglądarka... obrazki dodatkowo trzyma w pamięci cache więc minimalizuje transfer.

pozdrawiam

*

Offline goofy3

• 1530
  • Sprzęt: LG 4X P880, Samsung i600
Odp: [podstawowe oprogramowanie] M500 (mda compact)
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 18, 2007, 21:05:22 »
1. nie wiem, korzystam z cyfrówki, aparat w compactcie jest fatalny
2. settings -> system -> device info, 2 zakładka
3. Na forum jest parę opisów

ps. temat pewnie zaraz poleci, ale może zdążysz przeczytać ;)

*

Offline seba

• 32
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 18, 2007, 21:12:34 »
1. Ja korzystam z finepixa od fuji za 4 tyś ^^   no ale to nie powód aby nie kożystać z wbudowanego, czyż nie tak ? Jak by mi nie zależało na wbudowanym aparacie to bym sobie kupił inny model i nie płacił... tak więc będę przystawać by jakoś to zorganizować.

2. Wielkie dzięki, 416 mhz... niezła prędkość.

3. Powalczę, powalczę nie poddaje się.

Czyli reasumując zostaje tylko temat kamerki... otwarty... jak ktoś chce się pochwalić oprogramowaniem jakiego używa to zapraszam... śmiało.

ps: wydaje mi się że kasacja tego tematu, mimo że pewnie zdublowanego była by technicznym błędem, który trudno było by wybaczyć.
^^ musiałem się pokusić aby tak napisać.

*

Offline olexinski

• 340
  • Idealny ja!
  • Sprzęt: Wizard/wm6.1
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 24, 2007, 11:33:09 »
na 99% CoolCamera jest jedynym programem do obsługi aparatu

mają monopol  ;)
– I love you, Pumpkin.
– I love you, Honey Bunny. Everybody be cool this is a robbery!
– Any of you fuckin' pricks move and I'll execute every motherfucking last one of you!