Mój MDA Compact się nie wyłącza !!

• 5 Odpowiedzi
  • 707 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 25, 2005, 23:29:21 »
Witam. Właśnie kupiłem MDA Compact. Mam jednak problem z wyłączeniem telefonu. Po krótkim naciśnięciu przycisku Power ekran się wygasza i jest wszystko ok. Jednak wg instrukcji po przytrzymaniu przez 2s telefon powinien się wyłączyć. Tak się jedank nie dzieje !! Zamiast tego wyłącza się podświetlenie (widoczny jest ekran z programami tylko nie ma podświetlenia a telefon nadal działa)- ponowne przytrzymanie przez 2s włącza podświetlenie. Czy coś robię nie tak ? Pomóżcie !!!

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 25, 2005, 23:46:22 »
Robisz wszystko ok. Krotkie wcisniecie power - ekran sie wygasza. Wcisniecie przez 2s - podswietlenie sie wygasza. Nie da sie calkowicie wylaczyc MDA Compact. System caly czas chodzi w tle.

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 26, 2005, 00:32:32 »
Czyli nie ma w MDA Compact takiej możliwości że po wyłączeniu telefonu aparat pyta się na nowo o PIN ? Rozumiem że telefon w MDA cały czas działa.

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 26, 2005, 01:12:40 »
W instrukcji jest blad Tel bedzie dzialal caly czas nacisniecie POWER powoduje niby wylaczenie tel inaczej przejscie w stan uspienia i czuwania. Pin wpisujesz  tylko wtedy gdy wykonasz miekki reset. Pozdrawiam. PS do ERY POPRAWCIE TEN BLAD :P :D

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 26, 2005, 08:50:49 »
Wielkie dzięki za wyjaśnienie !

*

Offline p1vo

• **
  • 124
    • http://wifia.pl
  • Sprzęt: Motorola Milestone
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 26, 2005, 09:38:47 »
mozesz deaktywowac modul GSM poprzez przejscie w stan "flight mode ON"