MDA Compact, problem ....

• 8 Odpowiedzi
  • 1302 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MDA Compact, problem ....
« dnia: Marzec 08, 2009, 20:27:36 »
witam od niedawna jestem posiadaczem MDA Compact I :( dopiero teraz dowiedzialem sie ze posiada ograniczenia :( czy mozecie mi napisac co moge zainstalowac, jaki system, jakie programy ( zastanwialem sie nad Touch Flo ) jakie gierki moge wrzucic na niego, jaki program do nawigacji, co zrobic by go przyspieszyc i inne rzeczy ktore pozwola mi w pelni wykorzystywac Pocketa :)  z gory dziekuje i przepraszam ... jestem zielony w temacie ... dotychczas mialem stycznosc tylko i wylacznie z Symbianem oraz windowsem na lapie :(

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: MDA Compact, problem ....
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 08, 2009, 20:29:52 »
system tylko 2003SE
polecam BigStorage - podczepiony wątek
gierki, programy - jak na każdy WM
Compacta nie trzeba przyspieszać

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 08, 2009, 20:34:26 »
programy wyszukuj pod katem dzialania na 2k3SE bo niektore dzialaja tylko na WM 5.0/6.X ale sporo dziala na wszystkich systemach.
tego sprzetu nie potrzeba przyspieszac ale zrobic to mozesz np programem pocket hack master(ten dzialal w 100% stabilnie na przyspieszaniu) http://classic.pocketgear.com/software_detail.asp?id=7258  masz tu link do triala, jak ci sie spodoba to mozesz zakupic ten program.

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 08, 2009, 20:43:26 »
dzieki za odpowiedzi, a skad moge sobie wziasc np nakladke wisbar aadvance+  ? albo inne tez ciekawe nakladki

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 08, 2009, 20:45:46 »
wisbar advance demo - use google
pełną wersję trzeba kupić

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 08, 2009, 20:49:19 »
uzylem gogoli i ...  :( jedyny link to do forum PDA ;/ ... a wogole nie ma jakiegos stworzonego tematu przez kogos ?? bo ten z T-mobile mnie wkurza ;/ w symbianie byly tworzone przez uzytkownikow i ogolnie dostepne ;) ... mam jeszcze jedno pytanie jak zmienic dzwieki dzwonka oraz sms :P oraz czy mozna ustawic format mp3 na dzwonek ??

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 08, 2009, 20:54:53 »
pocketpcthemes.com albo sam sobie stworz swoj wlasny temat przy pomocy darmowego programu themegence. dzwieki dzwonka jak i sms zmieniasz w start/settings/personal/sounds and notifications...
co do mp3 na dzwiek dzwonka bylo kilka razy na forum :)

*

olmeca

« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 09, 2009, 12:35:07 »
uzylem gogoli i ...  :( jedyny link to do forum PDA ;/ ... a wogole nie ma jakiegos stworzonego tematu przez kogos ?? bo ten z T-mobile mnie wkurza ;/ w symbianie byly tworzone przez uzytkownikow i ogolnie dostepne ;) ... mam jeszcze jedno pytanie jak zmienic dzwieki dzwonka oraz sms :P oraz czy mozna ustawic format mp3 na dzwonek ??

gdybys uzyl google to bys znalazl strone wishbara -> http://www.lakeridgesoftware.com/ jako nawi na magicianie pojdzie kazda ktora jest dedykowana na wm2k3se i tak jak koledzy wczesniej pisali warto zmienic system na bigstrage.

*

Offline kazume

• **
  • 104
    • Deviantart
  • Sprzęt: HD2
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 09, 2009, 23:41:59 »
Mda Compackt nie ma co narzekać świetna maszyna... do przyspieszania używam  XCPUScalar program dobry mozna ustawic aby dynamicznie zmieniał taktowanie zegara ale compact to jednak szybki jest wiec dobrze jest nie kombinować xD co do dzwonka mp3 mozna sobie "zrobić" w locie za pomocą programu Ringtone Editor - zaznaczasz  która mp3 chcesz przerobic dajesz start pozniej stop set a ringtone i masz nowy dzwonek. no i miłego odkrywania uroków compacta.