MDA Compact - kilka pytań

• 3 Odpowiedzi
  • 927 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 03, 2005, 18:44:07 »
Po przeczytaniu test Jakuba zastanawiam się czy nie zmienić swojego ajpaczka 2215 na MDA Compact :) Juz odwiedzilem salon Ery, ale jeszcze mam kilka pytań:

1. Czy MDA Compact ma wbudowane radio?
2. Jak wygląda czułość ekranu dotykowego w porównaniu do iPAQa
3. Czy jakość nagrywania np w NoteM jest zadowalająca? (pamiętam jeszcze tragiczny mikrofon z Looxa brrr)
4. Ile Era daje gwarancji?
5. Jak w porównaniu do innych PDA wypada jakość ekranu w MDA.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 03, 2005, 19:02:36 »
1. Jakby mialo to bym napisal o tym w tescie :)
2. Czulosc jest bardzo dobra, ale jak zalozysz jakas folie to oczywiscie spada (jest minimalnie gorsza od czulosci iPAQa 4150 z taka sama folia)
3. tego nie sprawdzalem
4. Pewnie rok... ale sa chyba dwa lata rekojmi, prawda?
5. Ekran jest bardzo dobrej jakosci

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 03, 2005, 19:34:04 »
Tak myslalem ze nie ma, ale zaczalem sie zastanawiac po przeczytaniu ktoregos z wątków na temat podmiany romu (było info "radio" stąd pytanie.

Jakub gdybys znalazl chwilkę looknij na to NoteM, bardzo przydaje mi sie ten mały programik. Mam zle wspomnienia z Looxem jak juz pisalem i nie chcialbym kupic MDA a potem by sie okazalo ze jes kiepsko. W Looxie nieziemsko trzeszczało i charczało. iPAQ jest OK.

Jak jest z nagrywaniem filmów wbudowanym aparatem? Jest jakis standardowy soft? Czy jest ograniczenie czasu nagrania itp? No i w jakiej rozdzielczosci nagrywa :)

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 03, 2005, 19:51:20 »
Radio ROM to jest oprogramowanie sterujace modulem GSM/GPRS. Filmy sa takiej samej jakosci jak fotki i nagrywa sie je tym samym programem co robi sie fotki. Jedyne ograniczenie to wielkosc karty pamieci, na ktora ma pomiescic sie dany film. Max rozdzielczosc to 320x240.