Okej, mam tego duala, niby dziala ale nie tak jak powinien...
Najpierw mialem problem z tasma, jest za krotka zeby ja wsadzic nad bateria i musialem ja zostawic pod, troche mi teraz klapka wystaje, ale to jeszcze szczegol.
Mam karte z plusa na abonament i orange go.
Na poczatku odpalal mi sie MDA z karta z plusa (tu wkurzajacy motyw, ze nie da sie wylaczyc PINu - chyba ze ktos wie jak to zrobic?), przelaczalem na orange i potem jak chcialem wrocic do plusa to sie nie dalo... Aplikacja z dual sima jakos dziwnie powoli dziala. Teraz obczailem, ze jak chce przelaczyc karte, to najlepiej jak otworze aplikacje "dual sim card", wlacze flight mode, zmienie karte i wtedy wylacze flight mode.
Teraz w ogole strasznie mi sie meczy ze znalezieniem sieci, albo jest napis "no service" albo Plus, ale ciagle slysze w glosnikach od kompa, ze szuka sieci. Tak o, sam z siebie, jakbym mial co minute dostawac esa.
Narazie nie jestem zadowolony:/ Moze jeszcze cos obczaje, zeby to dzialalo jak nalezy...
Aha jeszcze jedno, po jakims czasie nie moge juz wlaczyc "Dual simcard", chce to otworzyc i nic sie nie dzieje... Musze zresetowac MDA zeby znowu jakos dobrze dzialalo...