ROM do MDA Compact PM10A pilnie potrzebny...

• 4 Odpowiedzi
  • 2775 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ROM do MDA Compact PM10A pilnie potrzebny...
« dnia: Maj 08, 2008, 22:07:49 »
Witam, posiadam MDA Compact PM10A z Windows Mobile 2003 Angielski ( a raczej miałem) , chciałem wgrać polska nakładkę i w efekcie telefon się już się nie włączył , na ekranie pokazuje się tyko komunikat SERIAL V .1.O O , restet nic nie pomaga niestety, probowałem wgrać nowego windowsa 2003 ale ja nie znam sie na tym za bardzo  :( proszę o pomoc lub poradę  i z góry dzięki

*

Offline gader

• 1455
    • gader - Play - Nowi znajomi
  • Sprzęt: Magic  & i200
Odp: ROM do MDA Compact PM10A pilnie potrzebny...
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 09, 2008, 02:09:45 »
Wszystko jest opisane. Wgraj rom od t-mobile programem MaUpgrade_noID.exe.
Be more digital.
pıoɹpuɐ

*

Offline tttadziu

• 39
  • Sprzęt: MIO A701; Nokia 6230i
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 11, 2008, 21:20:10 »
posiadam MDA Compact PM10A z Windows Mobile 2003 Angielski ( a raczej miałem) , chciałem wgrać polska nakładkę i
Witam, mam podobny problem wszedłem w posiadanie PM10B tylko, że jest Germany i nie wiem co dalej, ----- mam prośbę jak opanujesz sytuacje to napisz mi po kolei co i jak - jestem laikiem, nie wiem co z tym dalej.

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 11, 2008, 21:28:37 »
posiadam MDA Compact PM10A z Windows Mobile 2003 Angielski ( a raczej miałem) , chciałem wgrać polska nakładkę i
Witam, mam podobny problem wszedłem w posiadanie PM10B tylko, że jest Germany i nie wiem co dalej, ----- mam prośbę jak opanujesz sytuacje to napisz mi po kolei co i jak - jestem laikiem, nie wiem co z tym dalej.

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=13234.0 powodzenia :)
BTW - fajny psiak w awatarku :)

*

Offline tttadziu

• 39
  • Sprzęt: MIO A701; Nokia 6230i
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 12, 2008, 20:58:41 »
Wiesz, bardzo dziękuję, --- ale za stary na to jestem :D jestem mechanikiem z zawodu i daruję sobie takie eksperymenty. Dam komuś niech się pobawi, albo nie, córka już długo się uczy niemieckiego, to niech się douczy paru technicznych słówek i da mi spokój  :]
Co do psiaka - to dziękuję, mam go też na karcie płatniczej. Po 11latach wspólnego podróżowania ciężarówką, niechcąco przejechałem ją tylnymi kołami jak tam usnęła, a ja tego nie zauważyłem. To z tęsknoty zamieszczam jej zdjęcie tu i ówdzie -
pozdrawiam