Dobry program do mda compact

• 3 Odpowiedzi
  • 3678 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dobry program do mda compact
« dnia: Maj 24, 2008, 00:07:57 »
Witam,

Niedawno stałem sie posiadaczem mda compact. Szukam programu, który pozwoliby mi zmienić wygląd ekranu, dodał wskaźnik baterii, i wyłaczał programy po naciśnięciu na krzyżyk (a nie tylko zamykał). Wiem, ze taki program istnieje tylko nie pamietam nazwy (gdy kupiłem MDA ten program był - a o robieniu back upów teraz wyczytałem, wiec po hard resecie wszystko straciłem).
Szukałem na wątkach o przydatnych programach ale opisy są czasami bardzo stare.
Ogólnie szukam wszystkiego co tylko moze sie przydać w codziennym uzytkowaniu.

Dodatkowo, zeby nie zaczynać kolejnego wątka chciałbym zapytać, czemu jesli robie opcje odpowiedzi na sms (reply) wysyła mi 2 razy to samo i jak zapisuje kontakt jest ten sam problem - zapisuje go 2 razy - czy można to wyeliminować?

No i mam jeszcze problem z głośnikiem - nie słysze zadnych dzwięków (od kilku dni) ale rozmawiać mogę normalnie. Niestety nie mam zestawu słuchawkowego - podobno czasami pomaga kombinowanie z gniazdem.

Za wszelką pomoc z góry dziękuje.

Pozdrawiam,
pawcio2306

*

Offline goofy3

• 1530
  • Sprzęt: LG 4X P880, Samsung i600
Odp: Dobry program do mda compact
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 24, 2008, 00:19:25 »
Po pierwsze nie ten dział.

Co do zmiany wyglądu Wisbar Advance lub Wisbar Desktop, na resztę pytań odpowiem jutro dzisiaj już nie dam rady, piątek ;)

*

Offline krzysiej

• 433
  • Sprzęt: Dell Axim x51v wm6.1, samsung i607, o2 jet, bb 88oo, bb 729o
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 24, 2008, 10:06:11 »
jeśli chcesz żeby compact lepiej wyglądał i nie wydać na to ani grosza to polecam pointui home: http://pointui.com/. jest to nakładka na WM, b dobrze działa na compactie. jest bezproblemowa w instalacji, nie waży dużo i niedużo zajmuje w ramie.

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 25, 2008, 21:30:44 »
Po pierwsze nie ten dział.

Co do zmiany wyglądu Wisbar Advance lub Wisbar Desktop, na resztę pytań odpowiem jutro dzisiaj już nie dam rady, piątek ;)

mysle ze na jego potrzeby to raczej spb pocket plus. a temat do zamkniecia :)