[MDA Compact] problem z odtwarzaniem mp3

• 4 Odpowiedzi
  • 419 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline JotWu

• **
  • 218
    • ANDROID mobile
  • Sprzęt: Samsung I5700
« dnia: Wrzesień 03, 2006, 10:21:46 »
Mam problem z mp3-jkami ... chodzi o to że czy to na głośniku czy słuchawkach czesto sie przycina.. gra co prawda dalej.. ale to jest conajmniej irytujące jak nie mozna płynnie słuchac muzyki... wczesniej wsyzstko działało normalnie ale od paru dni dzieje sie cos takiego... nie ma takiego problemu z innymi plikami i avi z dzwiekiem tez chodziu bez zarzutu.. jedynie mp3 sie schrzaniły.. ktoś wiec jak to naprawić czy HR?

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 03, 2006, 10:32:43 »
a nie wgrales przypadkim programu gbsoft
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline JotWu

• **
  • 218
    • ANDROID mobile
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 03, 2006, 10:52:40 »
nie nic nie wgrywałem bo wyjechałem i nie miałem dostępu do komputera.. we wtorek wszystko działało elegancko a potem juz nie... na poczatku myslalem ze to moze przez to ze na deszczu lezala całą noc... ale przeciez wtedy tylko głośnik by sie spieprzył a słuchawki powinny normalnie działać...

*

Offline JotWu

• **
  • 218
    • ANDROID mobile
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 04, 2006, 10:54:18 »
hmmm chyba juz wiem co sie dzieje... Wypróbowałem inne odtwarzacze MP3 i juz nie przycinały tak czesto a w zasadzie tylko jak coś robiłem z compactem... [włączanie jakichś aplikacji] do tej pory korzystałem z PocketPlayera... teraz przesiadłem sie na PocketMusic i jest lepiej..
Mam takie pytanie... Na ile mace ustawione buforowanie i ile macie wolnego ramu zeby wszystko chodziło bez zarzutu?

p.s. GB-Soft mam tez wgrany ale jakie to ma znaczenie?

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 04, 2006, 11:32:24 »
A probowales mortplayera? dziala rewelacyjnie i na wielu PPC znajomym poinstalowalem i compactach i Wizardach i innych i nikt nie mial problemu.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.