[mda compact] haslo

• 5 Odpowiedzi
  • 481 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline helluk

• **
  • 101
[mda compact] haslo
« dnia: Czerwiec 17, 2006, 09:06:59 »
niewiem jak dokladnie nazwac ten watek...rzecz pokega natym ze mam ustawione ze za kazdym razem kiedy zaswiece ekran musze wpisac haslo telefonu.wszystko jest ok dopuki ktos domni enie zadzwoni a ja odbiore wtedy na egranie mam inteli dialer i niemoge cofnac sie do wpisania hasla,i musze robic reset..niepomaga nawet przypisanie pod jakis przycisk przycisku alt + tab...co zrobic czy nieda sie miec takich ustawien??

[mda compact] haslo
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 17, 2006, 10:14:34 »
Też mam compacta ,ale u mnie taki problem nie występuje prowadzę normalnie rozmowę z widokiem klawiaturki na hasło i po zakończeniu rozmowy wklepuje hasło i wszystko działa.I nigdy nie pokazał mi się w takiej sytuacji inteli dialer tylko tak jak pisałem klawiaturka na wklepywanie hasła.Może masz jakiś stary albo wadliwy rom.

*

Offline helluk

• **
  • 101
[mda compact] haslo
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 17, 2006, 10:36:31 »
rom to mam bs 1.13 hmm :(

[mda compact] haslo
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 17, 2006, 13:25:47 »
Możliwe ,że dzieje się tak ponieważ masz żle wgrany rom.Na moim z romie ery telefon i funkcje z nim związane śmigają bez zarzutu.A pozatym spróbuj twardego resetu kiedyś miałem problem z jakimś programem bodajże darmowy pocket zen phone i cuda mi się działy z telefonem.Może ktoś z tą wersją romu coś więcej ci podpowie.

*

Offline helluk

• **
  • 101
[mda compact] haslo
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 17, 2006, 13:39:39 »
jaja juz jest dobrze ale rano jak odebralem tak telefon ktory mni eobudzil zreszta to sie tak stalo i czasami sie tak dzieje,a czasami nie,dziwne.... no cuz mda jak kobieta jest

*

Offline KLIFord

• *
  • 93
    • KLIFord Home Page
  • Sprzęt: Mio a701 - [Motorola A900, HTC Magician, HTC Wizard]
[mda compact] haslo
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 18, 2006, 00:25:14 »
Yyy... a ja tak sie ten tegos zapytam a jaki masz ustawiony czas na haslo... moze za szybko sie 'zabespiecza' palm i to powoduje proiblemo? tez mam bs i guzik luzik :)
Pozdrawiam,
Bartłomiej 'KLIFord' Syguła