wygląd stron www oraz auto mapy na etenie m700

• 4 Odpowiedzi
  • 586 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wygląd stron www oraz auto mapy na etenie m700
« dnia: Grudzień 13, 2007, 21:05:51 »
Witam, byłem dzisiaj oglądać etena, odpowiada mi pod względem funkcjonalności. jednak ma w porównaniu do pda mały ekran.
Proszę mi powiedzieć jak wygląda auto mapa bądż  tom tom na etenie (moze jakies zrzuty ekranu), oraz jak wygladaja stronki www, da sie je jakos rozsadnie czytac?
Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi.
pozdrawiam

*

Offline robfra

• **
  • 183
  • Sprzęt: SGS2 Turkbey
Odp: wygląd stron www oraz auto mapy na etenie m700
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 13, 2007, 21:32:19 »
Witam, byłem dzisiaj oglądać etena, odpowiada mi pod względem funkcjonalności. jednak ma w porównaniu do pda mały ekran.
Proszę mi powiedzieć jak wygląda auto mapa bądż  tom tom na etenie (moze jakies zrzuty ekranu), oraz jak wygladaja stronki www, da sie je jakos rozsadnie czytac?
Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi.
pozdrawiam

Mały to on może jest bo 2,8" a w porównaniu do PDA pewnie 3,5" to jest mniejszy, ale rozdzielczość ma tę samą czyli widzisz taką samą część strony internetowej tylko na mniejszym ekrania (dla przypomnienia strona ma typowo 1024x768).

Automapa jest przystosowana do 240x320 pikseli i chodzi OK strony www hmmm jak musisz to musisz

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 13, 2007, 21:34:57 »
Dzieki, jakies zrzuciki?;)
Jeszcze pytanie, czy automapa dziala juz po oboceniu o 90 stopni na calej powierzchni?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2007, 13:57:11 wysłana przez zedder »

*

Offline Daszek

• 257
    • 2oo
  • Sprzęt: BLOW-43Vbt, iPhone3g, htc sensation
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 15, 2007, 18:43:51 »

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 15, 2007, 18:59:58 »
Spokojnie można obracać mapę zarówno wykorzystując ustawienia automapy jak też można obrócić ekran Etena przed uruchomieniem automapy. Potem uruchomienie automapy też powoduje prawidłowa pracę na całym ekranie. Wszystko działa bardzo dobrze.
Pozdrawiam