simmanager na wm6.1

• 4 Odpowiedzi
  • 1264 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kubaczek

• 6
  • Sprzęt: m700
simmanager na wm6.1
« dnia: Luty 03, 2009, 22:51:26 »
Witam
Ten post już się pojawił ale dosyć dawno temu. Poszukuję simmanagera, zainstalowałem dopiero co WM6.1 autorstwa TB, ogólnie mi się podoba tylko najbardziej brakuje mi simmanagera i ikon na pulpicie jakie były w WM5 ale do tych ikon już się przyzwyczaje.
Czy ktoś może podać linka skąd wziąć jakąś paczkę cabów z simmanagerem, bo link ten który znalazłem w poprzednich postach nie działa :proud:

*

Offline ravros

• Ekspert Eten
  • 903
  • Sprzęt: X800
Odp: simmanager na wm6.1
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 04, 2009, 00:05:50 »

*

Offline kubaczek

• 6
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 04, 2009, 15:19:02 »
Czy mógłbyś mi jeszcze pomóc przy instalacji tych plików, znalazłem na poprzednich postach jak się instalije caby i w przypadku programu cabinst nie ma problemu ale on jest do wersji WM5 a do wersji WM6 juz sktools. On z kolei nie ma pliku exe w sobie i nie potrafię sobie z tym poradzić. Paczka którą mi wskazałeś jest ekstra właśnie tego mi było trezba tylko jeszcze ta nieszczęsna instalacja cabów. Dodam, że mam małe doświadczenie w mieszaniu w moim etenie.

*

Offline ravros

• Ekspert Eten
  • 903
  • Sprzęt: X800
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 04, 2009, 16:37:59 »
Program którego szukasz ma nazwę PREI_SIMManager.mui.cab
Jest to plik cab, który należy skopiować do etena (nie wypakowywać), na etenie eksploratorem plików wejść do katalogu gdzie ten plik jest i kliknąć na nim raz rysikiem. Uruchomi się instalator. Będzie to w pełni automatyczne, jedynie musisz wskazać adres instalacji (czy na kartę czy do pamięci urządzenia). Po zakończeniu pojawi się komunikat, że koniec. Wtedy należy zamknąć okienko przez 'ok' w prawym górnym rogu. Zainstalowany program będziesz miał w Start> Programy.

*

Offline kubaczek

• 6
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 05, 2009, 10:50:35 »
Dzięki ravros jesteś człowieku wielki wszystko hula jak należy i sim manager i quick link, a tak apropos skąd wy to wszystko wiecie? Dobrze, że jest takie forum