poczta.problem z wysłaniem

• 4 Odpowiedzi
  • 725 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline makhi

• **
  • 195
  • Sprzęt: eten m700
poczta.problem z wysłaniem
« dnia: Luty 25, 2008, 12:40:22 »
chodzi o konto o2.pl  oryginalny etanowski(m700) ściąga mi pocztę z o2.pl ale nie może wysłać "the message(S) could not be sent.Check that you have network coverage and that your account information is correct.Then try sending again." Ktoś sie oriętuje czy na o2 jakies nie typowe ustawienia mają być, wprowadziłem te z ich strony.
konto na orange.pl działa poprawnie moge wysyłać i odbierać bez problemów.

*

Offline leezus

• 418
  • ETEN X500
Odp: poczta.problem z wysłaniem
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 25, 2008, 15:41:48 »
Niemam konta na tlenie ale ustaw konto O2 w OUTLOOKu i zsynchronizuj z swoim M700.
Masz problem z ustawieniami serwera poczty wychodzącej.

*

Offline makhi

• **
  • 195
  • Sprzęt: eten m700
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 25, 2008, 17:26:02 »
właśnie o tym  pisze.autlooka nie używam

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 27, 2008, 15:58:40 »
Miałem ten sam problem jeszcze wczoraj ale go rozwiązałem. Spróbuj zrobić tak: skasuj w PDA konto dla o2, załóż nowe konto, podaj adress email i odznacz pozycje: Try to get e-mail server settings, dalej podajesz hasło i login, nastenie typ konta pop3, w Incoming mail wpisz: poczta.o2.pl:995, w outgoing mail: poczta.o2.pl:25, pole Domain pozostaw puste, kliknij opcje i przejdź do drugiej zakładki, tam zaznacz pola: incoming mail server requires SSL authentication i outgoing server mail requires authentication. Ja tak wczoraj skonfigurowałem i maile wysyłają się już poprawnie.

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 28, 2008, 23:08:58 »
chodzi o konto o2.pl  oryginalny etanowski(m700) ściąga mi pocztę z o2.pl ale nie może wysłać "the message(S) could not be sent.Check that you have network coverage and that your account information is correct.Then try sending again." Ktoś sie oriętuje czy na o2 jakies nie typowe ustawienia mają być, wprowadziłem te z ich strony.
konto na orange.pl działa poprawnie moge wysyłać i odbierać bez problemów.

Witam, mam dokladnie ten sam problem ze swoim M700, z tym ze dla konta Interia.pl. Czy ktoś moze rozwiazal ten problem?