Witam!!
Po pierwsze jestem nowy na forum, także witam wszystkich! *=o))
Po drugie, mam problem z moim małym Etenkiem M700 - w pewnym momencie ustawienia Backlight się pokopały tzn. Jak włączam wszystko jest okay, plansza Glofiisha i Windowsa ( 6.0.) świeci się ładnie, soczyście, jasno, następnie wszystko jest okay, mogę zmieniać natężenie światła Backlight itd... aż do momonetu jak wyłączę ekran w ogóle, albo jak sam się wyłączy... po ponownym włączeniu Backlight świeci najmniej jak się tylko da, a możliwe, że wcale nie świeci i tylko sam ekran swoimi siłami coś tam prezentuje... i nic już nie pomaga majstrowanie w ustawieniach Backlight - suwak nie zmienia natężenia światła, nie reaguje na żadne z opcji typu "uzależnij natężenie światła od stanu baterii" itd...
szczerze powiedziawszy jakoś umknęło mi kiedy to dokładnie się stało i przez to nie wiem na co zrzucić winę za taki stan rzeczy... o_O
Jakiś czas przed pojawieniem się tego problemu Eten spadł mi na chodnik, ale za raz po wypadku wszystko było jeszcze okay, nie było z tym problemu... gdzieś później się tak nagle zrobiło...
jak myślicie? czy jest to problem soft czy już hardwareowy? co mogłoby pomóc? ... zastanawiałem się nad formatem całego systemu i postawieniem wszystkiego na nowo, ale jeszcze nie zorientowałem się jak to jest z takim formatem, a nie chciałbym stracić SMSów, moich ustawień innych wiadomości itd... może jest inny sposób?
Proooooooooooooooooooooooooszę pomóżcie!!!!
Dzięki wielkie z góry!!!!
Cheers!
tJ