Ogromna prośba do użytkowników Eten M700 (help)

• 3 Odpowiedzi
  • 647 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline PaDo

• **
  • 240
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Chat B5330
Ogromna prośba do użytkowników Eten M700 (help)
« dnia: Luty 22, 2008, 12:36:32 »
witam,

w jednym z wątków pisałem o moich przebojach z serwisem - etena nie mam od 2 miesiecy- dzis po kolejnym telefonie do serwisu otrzymałem odpowiedz, ze sprzet wrocil z niemiec znów nienaprawiony i teraz najprawdopodobniej otrzymam gotówkę spowrotem...decyzja zapadnie do wtorku.

wszystko fajnie, tylko, ze strace wszelkie kontakty. mam je zbackupowane , ale nie bede mial ich na czym odtworzyc.

Czy ktoś byłby tak miły i na swoim m700 odtworzyłby mi moje kontakty, zgrał na kompa (np poprzez Outlooka) i zapisal w postaci pliku Acces lub Excel?
A moze jest metoda ich odzyskania z pliku backupowego etena?

Będę wdzięczny za pomoc  :(

*

Offline kocureq

• 1216
    • Yet Another Tech Blog
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note, Galaxy S4
Odp: Ogromna prośba do użytkowników Eten M700 (help)
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 22, 2008, 15:32:52 »
Mój będzie niedługo szedł do serwisu, to podeślij na maila plik backupu, mogę wsysnąć do czystego pliku Outlooka i wyeksportować.
Palm m505 -> Treo 650 -> Eten M700 -> HTC Touch Pro -> HTC HD2 -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy S4

*

Offline PaDo

• **
  • 240
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 22, 2008, 16:23:34 »
odezwe się w przyszły wtorek,bo gdyby serwisowi przyszło do głowy mi wymienic na nowy egzemplarz to kontakty odzyskam...ale decyzja we wtorek...dzieki za pomoc i jakby zwrocili kase to napewno sie odezwe.

*

Offline PaDo

• **
  • 240
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 26, 2008, 12:12:24 »
no i stało się - zwrócone mi zostaną pieniądze za sprzęt, którego już nie widziałem 2 miesiące. M700 kupiłem w czerwcu 2007 roku i  otrzymam za niego spowrotem tyle samo pieniędzy ile na niego wydałem, co uważam za dobry koniec tej przygody- szkoda, że 2 miesięcznej...

UWAGA, wiem, że to nie dział Sprzedam, ale mam w takim wypadku do sprzedania ORYGINALNY zestaw samochodowy (uchwyt, kabel, opakowanie) do M700 za 60 zł >>>plus wysyłka 8 zł (priorytet). stan bardzo dobry (może troche przykuzrony w samochodzie, ale w 100% sprawny i działający!

chętnych zapraszam, a do kolegi "kocurqa" uśmiechnę się dziś o odzyskanie moich kontaktów...

no i pozostaje mi wybrac nowy PDA z GSM...