O jakim ty grożeniu piszesz? Zastanów się co mówisz. Poprosiłem tylko, żebyś pilnował swoich spraw jeśli nie masz nic konstruktywnego do wniesienia do dyskusji. Robisz jedynie niepotrzebny zamęt. Prawdą jest, że nawet nie sprawdziłeś, które z moich problemów mogą tu być, a których może nie być, ale i tak zabierasz głos bo masz takie nawyki. Nie będę tu już pisał o tym, że jest to spowodowane pewnymi kompleksami, a wiem co mówię bo mam pewne pojęcie z dziedziny psychologii. To zjawisko jest często na różnych forach. Nie wiem dlaczego ludzie, którzy uważają, że wiedzą sporo próbują zawsze odsyłać newbie do szukania po forum. Akurat zrobiłem to, sporo przeczytałem, ale akurat na te problemy odpowiedzi nie znalazłem lub mogłem je najzwyczajniej przeoczyć, rzecz ludzka.
W ramach odpowiedzi:
2 sprawą jest to, że telefonu nie da się wyłączyć...
Przeoczyłeś, że PPC się NIE wyłącza? Brawo, Wodzu!;)
Dziwi Cię, że ludzie mi odpisują? Chyba masz słabą wiarę w ludzi kolego. Widzisz, są większe problemy niż strofowanie kogoś. Większość jednak woli odpisać bo sami wiedzą jakie były ich początki, jakie mieli problemy i nie próbują odgrywać Omnibusa na każdym kroku. Przemyśl to.
"Przemyśl to, Poznań tamto..." Nie mędrkuj mi tu, bo mnie to zwyczajnie nudzi. Jak ktoś ma ochotę Ci odpisać - proszę bardzo. Niemniej jednak ten ktoś kiedyś się wkurzy, jak po raz n-ty będzie "zmuszony" odpisać na ten sam problem kolejnego "panicza-co-se-kupił-wypasionom-komóre".
Dbasz o zmniejszanie populacji ludzi, którzy nadają się do posiadania PPC??? Szkoda, że nie dbasz o zmniejszanie populacji stonek ziemniaczanych na liściach kapusty:)

Ojj, widzę, że nie bardzo rozumiesz moje poczucie humoru. No cóż, ludzie i ludziska
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
A tak na poważnie to nie wiem za kogo ty się masz? Użytkowanie, a właściwie to posiadanie PPC jest dla elity, za którą się uważasz czy jak??? Nie znasz choćby jednego powodu, dla którego zakupiłem to urządzenie.
A tak na poważnie, mam się za normalnego użytkownika forum, który ma dość "paniczów" Twojego pokroju - tych, którym użycie wyszukiwarki sprawia koooosmiiiicznyy problem. A jeżeli irytuje Cię, że wyszukiwarka zwraca dużo wyników-śmieci - podziękuj sobie podobnym, którzy po pierwsze zadawali po raz któryś to samo pytanie, a po drugie "offtopowali" od WŁASNEGO tematu (na co Ci słusznie
Mariusz_ zwrócił uwagę).
Skromności pożycz koledze wyżej, który sam zaczął zaczepkę, a ja właściwie 1 zdaniem odpowiedziałem jemu, żeby się nie wtrącał jak nie ma nic konkretnego do powiedzenia.
Panie PSY-chologu: zastanów się następnym razem nad formą swoich wypowiedzi

Może w ogóle najlepiej zamknąć to forum i wszystkie pozostałe i zostawić tylko archiwa bo przecież wszystkie problemy zostały już poruszone i nie ma sensu pisać nic? Jeśli masz ochotę zgłoś się do moderatora z prośbą o usunięcie postu. Zyskasz wtedy mniej więcej tyle, że będziesz miał jakąś nieuzasadnioną satysfakcję bo moderator Ciebie posłuchał i zwalczyłeś kolejnego newbie, a ktoś nadal będzie miał problemy ze sprzętem.
Oj, dziecko, dziecko... Z płaczem do mamusi, na prawdę, bo jakiś brzydki pan nie chce mi powiedzieć jak trafić palcem do nosa... Smark, smark...
A tak serio, przed chwilą napisałem - PODSTAW poszukaj w starych postach, nie rób za przeproszeniem bur*elu.
Wracając do tematu Etena. Właśnie po raz n-ty sam się wyłączył przy ok. 70% naładowanej baterii, a gdy wpisuję poprawne hasło wyskakuje komunikat o błędnym haśle. Znalazłem w jednym wątku, że jest to spowodowane wyjęciem baterii podczas proszenia o hasło. Ponoć zostaje zrobić tylko HR, chociaż może jest jeszcze jakieś inne rozwiązanie?
Znalazłeś tylko jeden wątek o tym? Hmm... Polecam panu, PSYchologu udać się do O-kulisty. Nie tylko ja już na ten temat pisałem - Eten traci "dane poufne", tj. hasła, sparowane urządzenia, ustawienia e-mail, itp.
Nawet opisałem sposób na "obejście" tego problemu.