Ja rowniez jestem zadowlony z M700.
Jak dla mnie jest solidnie wykonany, nie mialem z nim wiekszych problemow.
GPS bardzo szybko sie zestawia, wi-fi ma dobry zasieg, odnajduje i laczy sie z AP bez dodatkowych przeszkod.
Jedyna rzecz, ktora brakuje mi do szczescia to, ze w momencie kiedy spada PM to sprzet zaczyna "mulic", moze w normalnych aplikacjach nie jest to jeszcze tak widoczne, ale np przy pisaniu smsow, kiedy znaki zaczynaja wolniec wskakiwac jest to uciazliwe i co pare dni w zaleznosci od intensywnosci uzytkowania trzeba wykonywac SR, ale to norma w urzadzeniach z WM na pokladzie.
Co do brzeczenia to dziwek nie jest normalnie slyszalny po odsunieciu klawiatury.
Do wszystkich tych ktorzy "niby" nie maja tego brzeczenia proponowalbym przylozyc ucho do klawiatury, wtedy dopiero slychac

sprobuje z HTC stworzyc mariaz, albo zakupie P3600, albo poczekam na Kaisera. Na chwile obecna nie jestem zdecydowany. Z cala pewnoscia decyzje bede podejmowal widzac warunki gwarancji. Wybiore ten sprzet, ktory da mi tak naprawde komfort pracy podczas jego obecnosci w serwisie, wiec:
- krotki termin naprawy
lub
- urzadzenie zastepcze na czas naprawy
To zycze powodzenia w szukaniu takiego urzadzenia....
Czas naprawy w przypadku HTC bedzie podobny, bo sprzet nie jest naprawiany w Polsce i stad wynikaja tak dlugie okresy, przesylka sprzetu do sprzedawcy, sprzedawca do serwisu za granice i z powrotem i z tego juz robi sie ponad tydzien.
A to, ze ktos da zastepczego pda...to w cuda nie wierze.