M700 i gasnacy wyswietlacz

• 3 Odpowiedzi
  • 789 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline paqo

• 41
M700 i gasnacy wyswietlacz
« dnia: Lipiec 31, 2007, 16:24:44 »
Otóż od pewnego czasu mam taki problem. Po włączeniu PDA wszystko pięknie się wyświetla jak dotychczas,jednakze po wcisnieciu przycisku z prawej strony strony ktory go usypia i wciśnięciu ponownym, PDA włącza sie na minimalnym podświetleniu  i na nic się zdają ustawienia kontrastu w menu - nie reaguje na nie - pomaga dopiero soft reset ale tez tylko do chwili kiedy wyswietlacz nie zgaśnie sam - później ten sam efekt co powyżej - poza tym wszystko OK. Czy ktos ma pomysl co to moze byc?? bede wdzieczny

*

Offline Mike_S

• *
  • 67
  • Sprzęt: HD2 Leo; Eten M700
Odp: M700 i gasnacy wyswietlacz
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 31, 2007, 17:32:18 »
WItaj

MIalem dokladnie ten sam efekt....doszedlem do wniosku, ze ktorys z programow "smieci" w systemie - moze wpisuje jakis bledny wpis do rejestru.

Przywrocenie z backup'u w miare czystego systemu rozwiazywalo problem  - choc nie na dlugo ...  po jakims czasie (dzien/dwa) kazde wylaczenie pda konczylo sie brakiem podswietlania......

Teraz mam wgrany WM6 - i jak reka odjal!   nie mam zupelnie tego problemu... polecam wgranie nowszego systemu ....:)  widac byl to blad oprogramowania - nie sprzetu.....

pzdr.
Mike

*

Offline paqo

• 41
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 01, 2007, 23:44:57 »
wiec hard reset pomog , dziala teraz szybciej........i jeszcze jeden plus.......nie wiem jak to wyszlo ale bateria dziala teraz 2x dluzej

*

Offline GrimReaper

• 1177
  • Sprzęt: ♠ HTC Topaz   ♥ Lark FreeBird 43.1
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 01, 2007, 23:51:37 »
(...) nie wiem jak to wyszlo ale bateria dziala teraz 2x dluzej
To nie czary, ale błąd systemu, który łatwo usuniesz za pomocą łatki od Etena (bateria działa  :ok: , ale na wyświetlaczy masz błędne koordynaty). Poczytaj o błędach ze wskaźnikiem baterii na Forum PDAClubu  :arrow: Dział Eten   :S
Grimi & - Zobacz mnie na GoldenLine