M700 i bluetooth

• 3 Odpowiedzi
  • 993 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jachraniak

• 2152
  • Sprzęt: iPhone 13
M700 i bluetooth
« dnia: Wrzesień 19, 2007, 14:35:37 »
problem jest następujący - Eten M700 nie chce pracować z zestawem głośnomówiącym.  :mad:

Co by uściślić podam iż wersja rom nie ma znaczenia - na wm5 nie rozpoznawał sprzętu i nie robi tego na wm6 (miałem nadzieję że upgrade załatwi sprawę -  :() a objawia sie to następująco - wykrywa zestaw, tyle tylko że pokazuje go jako nieznany sprzęt z czerwonym znaczkiem zapytania  :]

a żeby dodać troszkę pikanterii dodam iż wizard śmigał bez problemu na oryginalnym romie jak i różnych smażonych... a i nokia też nie ma żadnych oporów  :ok:

widziałem posty w podobnym tonie - ale brakuje solucji, więc temat odgrzewam  :-|

*

Offline GrimReaper

• 1177
  • Sprzęt: ♠ HTC Topaz   ♥ Lark FreeBird 43.1
Odp: M700 i bluetooth
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 25, 2007, 12:13:36 »
Wersja ROM nie ma tutaj większego znaczenia. Prawdopodobnie Twój zestaw BT nie współpracuje z Etenem M700. Sprawdź czy z inną słuchawką też masz takie problemy.

BTW: o jaki zestaw pytasz?
Grimi & - Zobacz mnie na GoldenLine

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 25, 2007, 15:12:48 »
A z jakimi współpracuje ? Kupiłem do etena słuchawkę z Plantronics'a Discovery 665 nie miał problemów z parowaniem wszystko ładnie znalazł zapisał i spoczko. Ale eten sam wyłącza bloototha :/ Z lapkiem słuchawka nie ma żadnego problemu z współpracą. Spotkaliście się już z tym że bluetooth sam się wyłącza w M700, ktoś poradzi ?

*

Offline jachraniak

• 2152
  • Sprzęt: iPhone 13
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 03, 2007, 14:54:09 »
problem jest następujący - Eten M700 nie chce pracować z zestawem głośnomówiącym.  :mad:

(...) wykrywa zestaw, tyle tylko że pokazuje go jako nieznany sprzęt z czerwonym znaczkiem zapytania  :]

(...)

widziałem posty w podobnym tonie - ale brakuje solucji, więc temat odgrzewam  :-|

no to mamy rozwiązanie
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=80524.0