Problem z Hasłem

• 3 Odpowiedzi
  • 749 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z Hasłem
« dnia: Lipiec 06, 2008, 04:47:07 »
Witam

Jestem posiadaczem  M700 od ponad roku. Po wyczerpaniu baterii i ponownemu naładowaniu pojawia się jak zawsze wprowadzenie hasła, które zawsze miałem.
Problem jest taki iż wprowadzam je poprawnie, lecz system twierdzi że nie. Incorrect password.
Nie wiem co mam z tym fantem zrobić ponieważ, probowałem już wszystkiego lecz nic to nie daje.
Robiłem twardy reset jedynie to pomaga lecz traci sie wszystkie dane dosłownie jak format i wszystko trzeba od nowa instalować. Ma ktoś pomysł jak to obejść, lub może jakieś hasło telefonu jak w nokiach czy samsungach itp.
Tu już poraz kolejny się zdażyło. A hasło muszę mieć w telefonie ze wzgledu na pracę.
Dzięki

*

Offline BliSki

• 1059
  • Sprzęt: M700
Odp: Problem z Hasłem
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 06, 2008, 10:57:54 »
Niestety taka jest przypadłość Windows Mobile i to nie tylko w Etenach ale w większości PDA się to zdarza. Rady na to z tego co wiem nie ma.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Znajdziesz mnie także na: http://forum-laptopy.info.pl/
Sygnatura zatwierdzona przez administrację.

*

Offline peters

• **
  • 148
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 08, 2008, 07:34:07 »
Witam.
Bylo na forum.Nic nie poradzisz.Albo haslo i ryzyko HR jak bateria padnie, albo bey hasla...

*

Offline clie

• **
  • 107
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 10, 2008, 22:32:03 »
Niestety jedynym rozwiązaniem w takiej sytuacji jest codzienny backup, który może ułatwić późniejsze po hard resecie podnoszenie systemu.