Eten M700 Winter Edition

• 2 Odpowiedzi
  • 999 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline oldzie

• 397
  • Sprzęt: HTC TyTN II WM6
Eten M700 Winter Edition
« dnia: Grudzień 31, 2008, 07:53:04 »
Mój Eten został przez przypadek na noc w samochodzie. Mróz na zewnątrz sięgał -10C, w środku pewnie trochę cieplej, ale też na minusie. I sprzęt przetrwał tę przygodę bez szwanku ... przynajmniej na razie. Jedyne co mi się w oczy rzuciło, to do czasu rozgrzania działał wolniej niż wolno he he he ... jak by miał cały ram zajęty i do tego spowolniony procek.
O wszystkim decyduje środowisko.
Dlatego anioły fruwające w niebie mają piękne skrzydła,
natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.

*

Offline Teflon94

• 1271
  • 特氟隆- Moje Chińskie oblicze
  • Sprzęt: Palm III , Psion Revo , Palm Centro
Odp: Eten M700 Winter Edition
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 31, 2008, 08:45:11 »
Pewnie dużo pary w niego wlazło po suszeniu posusz go jeszcze ze 2 dni ... Możesz otworzyć wtedy lepiej wyschnie ...
SE D750i -> Eten X800 - > Palm III -> Psion Revo -> Palm Centro - > Sony Ericsson K510i

Odp: Eten M700 Winter Edition
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 31, 2008, 09:10:40 »
Mój Eten został przez przypadek na noc w samochodzie. Mróz na zewnątrz sięgał -10C, w środku pewnie trochę cieplej, ale też na minusie. I sprzęt przetrwał tę przygodę bez szwanku ... przynajmniej na razie. Jedyne co mi się w oczy rzuciło, to do czasu rozgrzania działał wolniej niż wolno he he he ... jak by miał cały ram zajęty i do tego spowolniony procek.

Nawet ze zwykłą motorolą  tak się działo, jakby jej RAM zabrało  :E Normalka
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III