Ikona AutoMapy na pulpcie

• 9 Odpowiedzi
  • 5770 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ikona AutoMapy na pulpcie
« dnia: Maj 12, 2008, 09:50:48 »
Jak ustawic by była na pulpicie?? dodam tyko ze w ustaiweniach/dzisaj w zakladce elementy tego nie ma. Czy jest jakis inny sposób?? Mam ETEN M700. Mampe mam wgrana na karte jesli to ma jakies znaczenie

PS. Prosze o przeniesienie tematu do działu głownego ETEN

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Ikona AutoMapy na pulpcie
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 12, 2008, 10:51:24 »
Żeby zroboć skrót to trzeba mieć program typu: iLauncher albo SPB Pocket Plus. Natomiast AM posiada wtyczkę na ekran Today. Jeśli jej nie masz to musisz dograć sobie. Zacznij instalować AM a potem zaznacz do instalacji tylko Wtyczka Ekranu Today.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 12, 2008, 10:55:08 »
a bez instalacji sie nie da??
czy te pogramy sa płatne i bardzo spowalaniaja WM??

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
  • Sprzęt: LG Swift 3D, HTC Leo, Eten M700
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 12, 2008, 11:41:05 »
Skoro masz Etena M700 to przykładowego launchera masz wgranego od razu, nazywa się chyba jakoś Quick Link. Nie jest to soft pierwszej kategorii jednak na początek może Ci wystarczy. Instrukcję używania programu znajdziesz w instrukcji do Etena.
LG Swift 3D: Froyo
HTC Leo: EnergyROM 28244 Sense 2.5 Cookie 2.0
Eten M700: _TB_TB_ WM6.1

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 12, 2008, 12:56:54 »
nazywa sie to Quit link - oki nazwa nie wazna. tam tez tego nie ma mozliwosci ustawienia ikonki AutoMapy na pulpicie.

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 12, 2008, 13:00:48 »
Hmm... no watpie ze sie tak nazywa ale jak wolisz Quit to niech Ci bedzie. A mozliwosc umieszczenia w nim ikonki Automapy jak najbardziej jest. Proponuje zebys wreszcie zaczal troche czytac i szukac po forum bo chialbys za bardzo wszystko dostac na tacy.

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 12, 2008, 13:57:24 »
uwierz mi ze szukalem i to nie tylko na tym forum i nigdzie tego nie znalazlem.
Myslalem ze forum jest od tego zeby pomagac. No ale oki....

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 12, 2008, 14:03:21 »
Czyli to:
Żeby zroboć skrót to trzeba mieć program typu: iLauncher albo SPB Pocket Plus. Natomiast AM posiada wtyczkę na ekran Today. Jeśli jej nie masz to musisz dograć sobie. Zacznij instalować AM a potem zaznacz do instalacji tylko Wtyczka Ekranu Today.
albo to:
Skoro masz Etena M700 to przykładowego launchera masz wgranego od razu, nazywa się chyba jakoś Quick Link. Nie jest to soft pierwszej kategorii jednak na początek może Ci wystarczy. Instrukcję używania programu znajdziesz w instrukcji do Etena.
nie stanowi żadnej pomocy, tak?

Kiepsko szukałeś po tych wszystkich forach. Masz nazwę programów (wymienione trzy powyżej w tym jeden darmowy), co jeszcze oczekujesz? Że ktoś przyjedzie i Ci to zainstaluje? Zadaj konkretne pytanie to dostaniesz odpowiedź a na pytania w stylu:
a bez instalacji sie nie da??
czy te pogramy sa płatne i bardzo spowalaniaja WM??
odpowiedź znalazłbyś mniej więcej w pięć minut - gdybyś tylko NAPRAWDĘ spróbował poszukać.

« Odpowiedź #8 dnia: Maj 14, 2008, 09:55:24 »
a którego iLaunchera zainstalowac?? bo znalazlem tylko na WM5 i iLuncher2003 a mam WM6??

*

Offline GrimReaper

• 1177
  • Sprzęt: ♠ HTC Topaz   ♥ Lark FreeBird 43.1
Grimi & - Zobacz mnie na GoldenLine