Odkąd kupiłem m700 mam z nim pewien bardzo drażniący mnie problem: co jakiś czas po każdym soft resecie eten zaczyna mi świrować, skacze jego prędkość działania w bardzo drastyczny sposób. Gdy eten dostanie tego kopa to działa tak szybko ze nie da sie nic w nim zrobić, wygląda to tak jakby czas dla urządzenia płynął ok 10 razy szybciej ! Ekran powinien gasnąć mi po 30 sekundach a gaśnie po 3, w pasjansie czas leci 10x szybciej niż powinien, klepsydra obraca się strasznie szybko, poruszanie się po rozwijanych listach za pomocą dżojstika jest niemożliwe bo pojedyncze kliknięcie powoduje skok o kilka pozycji, gdy wpisuje znaki z klawiatury sprzętowej to zamiast jednego znaku wpisują się 3-4 itp itd.. Dzieje sie tak po każdym hard-resecie i to nie ważne czy instaluje soft etena czy tez nie. Gdy mam goły system to wystarczy, że zainstaluje obojętnie jaką aplikacje a eten już zaczyna świrować .. Doprowadziło mnie to już do szału i nie wiem co mam z tym zrobić .. Czy ktoś spotkał się z takim problemem albo ma dla mnie jakieś rady ?