Witam wszystkich forumowiczów, chciałbym się podzielić swoimi uwagami na temat internetu w M700 + WM6 za pośrednictwem USB
U mnie sytuacja jest taka, zrobiłem upgrade WM5 --> WM6, od tego czasu nie mam możliwości uzywania M700 przez kabel USB (mówie o korzystaniu z internetu) podłączony do komputera który jest na stałe podłaczony do internetu.
Zainstalowłem ActiveSync 4.5.0 PL (kompilacja 5096), porobiłem w firewallu w PC wyjatki (zgodnie ze wskazówkami na stronie producenta ActiveSync). Gdy telefon ma uaktywniony moduł GSM, wtedy moge swobodnie uzywać internetu, WiFi bez problemu, podłaczenie przez USB odcina GPRS, połączenie przez Bluetooth również nie działa a nie potrafię go jakoś sensownie skonfigurować.
PYTANIE:
Czy może zna ktoś sposób na rozwiązanie problemu z dostępem do internetu poprzez USB lub Bluetooth. Jeśli jest to mozliwe to proszę o odpowiedz "krok po kroku" a nie np ogólnikowe "zrobic wyjątki..." itp
Poniżej załączam screen który mi się pojawia gdy che sie połączyc z internetem przez USB
z góry dziękuję , pozdrawiam...