witam
problem przedstawia sie z wysylaniem mms'ow , juz normalnie wymiekam, nie wiem o co mu chodzi, odbierac moge mmsy bez problemu czy to wyslane ze stronki od operatora czy od kogosc z komorki, a jak ja chce wyslac to niby ladnie pieknie wysyla po gprs, dochodzi do 100% i wywala pop-upa z informacja "could not send all the messages"
internet po grps/edge dziala dobrze, w etenie windows angielski, wysylam z tego etenoweskiego czy to windowsowy Start/Messaging/MMS/ daje new i robie wlasnego mms'a ,
podkresle jedno ze w ustawieniach nic nie ruszalem , jak wsadzilem karte i aktywowalem usluge gprs/mms to tak jest do tej pory, niby wszystko samo sie ustawilo bo dziala internet i dziala odbieranie mms, ale cos nie tak z wysylaniem

, moze jednak cos trzeba grzebnac w ustawieniach? tam patrzylem w MMS Setting to mam ustawione MMS Default i jak dam tego Edit to jest caly "Profie Setting" od plusa
MMSC:
http://mms.plusgsm.plData Connection: MMS Connection
Gateway: WAP 1.0 Gateway
IP Address: 212.2.96.16
Port: 9201
w settings/connections/connections i jak dam Manage existing connections , otwiera sie okno o nazwie MMS Connections i tam widzie Plus GSM w tej tabelce ( zakladka Modem) , zakladka General mam tamu gory wpisane MMS Connection i to tyle
i co tu moze byc do zmiany lub cos nie tak?