DOlaczam sie do pytania. Dzisiaj rano takie dziwne rzeczy zaczely sie dziac.
Opowiem od poczatku, bo moze ktores z tych rzecyz moga miec na to wplyw:
A wiec po kolei, wcozraj pobawilem sie troche szeregowaniem skrotow i poumieszczalem je w katalogach etena, zeby bylo ladnie przejrzyscie i klarownie. Wszystko dzialalo. Dzisiaj rano zadzwonil budzik wstalem i zadzwonil telefon - efekt zawiecha, czyli czarny ekran i przyciski podswietlaly sie na nie biesko, mysle spoko. Wyciagnalem baterie wozylem znowu wlaczam, czekam laduje sie ekran startowy, okno z pinem chce wpisywac i zwiecha znow. Wyciagnalem baterie na dluzej, wsadzilem uruchamia sie znowu ekran z pinem i tu o dziwo, zresetowal sei sam, po czym wpisalem PIN i dzialal. Pisze w czasie przeszlym bo moje szczescie i radosc nie trwaly dlugo. Przyjechalem do pracy chcialem napsiac smsa. Nacisnalem wyslij i zwiecha i znowu cykl, najpierw bateria restart, potem znowu reste przy PINI-e poszedl. Do normalnych dziala to nalezy. No ale nic poczekalem chwile czy znowu cos sie bedzie dzialo i jak sie dlugo nie trzeba bylo spodziewac znowu, tym razem jak wszedlem do inboxa zeby przeczytac wiadomosc. Zaznacz tylko ze zrobilem maly myk i wyciganalem karte SIM, tu o dziwo ruszylo bez zajakniecia. Teraz poki co telefon dziala, po wlozeniu karty, ale szczerze nei wiem jak dlugo.
Dodam ze moj soft to zupdatowany rom do werstji TB_TB 6.1
Co zauwazylem to to, ze zniknal mi z ekranu i z aplikacji SPB pocket taki dodatek do ekranu ala HTC (akurat to a'la HTC to jeden ze skinow) DOkladnie nazwy nie pamietam. Wyglada na to jakby sam zrobil sobie hard reset i wywalil mi ta plaikcje, aczkolwiek nei pamietam czy instalowame ja w pamieci karty czy telefonu. No wlasnie, chcialem sprawdzic file managerem gdzie to zapisalem i zwiecha.
Jakies solucje czy tylko serwis ?
Pare dodatkowych informacji, po podlaczeniu zasilania zewnetrznego wydaje sie ze wsyztsko jest ok, czyzby pasek baterii mnie oszukiwal

Po kilku godiznach stwierdzam ze problem tkwil w zlym wskazaniu stanu naldaowania baterii.
WObec powyzszego problem uwazam za zamkniety, przynajmniej w moim przypadu.
Pora poszukac jakiegos tematu dotyczacego zlych wskazan

Pozdrawiam