Niestety takie banalne to to nie jest- u mnie w M700 też zasięg gubi,obok ikonki z anteną i siłą sygnału wywala wykrzyknik (tak ni z gruszki ni z piertuszki,bez powodu leżąc na stoliku) i jak próbuję zadzwonić to wywala błąd "problem z siecią".Nie pomaga ON/OFF ani nic na gorąco.Dopiero reset lub wyjęcie baterii, zainicjalizowanie WM pomaga.Wkurza mnie to ,bo to w końcu także telefon !!!!!Poza tym wówczas jestem "poza zasięgiem" i nikt nie może nawet dać mi znać,że Eten własnie zbzikował.
Mieszkam w centrum miasta,poprzednio na nikii 7650(o której mówiono,że ma słaby zasięg) nigdy nie miałem żadnych problemów,dzwonić mogłem z piwnicy i hal typu tesco.A teraz to nie wiem jak będzie.
Mam M700 od 3 dni i już mam go trochę dość - zaraz na przywitanie nie "widział" wyjęcia słuchawek i grał b.cicho,
skutek mam tego taki,że zdołowany wyrwałem spolszczony soft WM6 i wgrałem WM5 (bo nie przyszło mi do głowy,że już z gniazdem nowym będzie problem) - teraz nie mogę z powrotem wgrać WM6 bo nie mam planszy downloadera.
Czy mieliście już taką jazdę z nowym Etenem M700?
AdiX