#1. czy po wykonaniu hard resetu będę musiał auto mapę rejestrować na nowo.Mam ja zainstalowaną na karcie.Powtórna rejestracja może być kłopotliwa bo w ostatnim miesiącu dwa razy rejestrowałem i juz kręcili nosem że niby raz na pół roku wolno rejestrować.
Znalazłem na forum sposób na znikające konta @ niestety nie zdążyłem wgrać patcha.Problem polega teraz na tym że na ekranie Today wyświetla mi sie 1niodedbrana wiadomość w tym "znikniętym" koncię nie mogę sie tego pozbyć.Szukałem tego konta nawet w rejestrze i niby coś poznajdywałem, usunołem i nic .Jak sie tego pozbyć.
#2. Jestem ciekaw ile macie wolnej pamięci po starcie, zanaczy po miękim resecie?
Mnie sie wydaje że mam trochę mało.26,4MB przyczym przyspieszyłem maszyne zmianami w rejestrz(według instrukcji fafika) i usunołem kilka programow etana i kilka z auto startu.
#3. Poszukuje jakiegoś programu do czyszczenia rejestru.Chodzi o to że jestem nowym userem ppc i instaluje ruzne programy na próbę i często zaraz je odinstalowuję, nie chciałbym zaśmicać systemu.
Wiem że można zrobić hard reset ale to co innego, trzeba potem troche jeszcze posiedzieć przy maszynie.(od tygodnia siedze przyniej non stop chyba z 10 godziń dziennie.)
#4.Przed chwilą zaryzykowałem poprzenoszenia kilku ikonek windows/start menu/programs. Dzięki temu zabiegowi mam troche lepszy porządek klikając na start/programs np kalendarz i kalkulator schowałem do officemobile.Wygląda na to że wszystko działa.
#5.Pytanie do posiadaczy emsiedemsetk z nieco dłuższym stażem, jak wyglądają wasze sprzęty czy coś sie obluzowało jak sie trzyma,wsuwa/wysuwa klawiaturka czy jet coś na co powinienem uważać.Czy mogę trzymać emke w kieszeni? czy paproszki mogą sie nagromadzić w krawędziach ekranu i jakoś uszkodzić ekran.Czy coś takiego sie wam przydarzyło? Jak etan700 znaosi upływ czasu w waszych rękach?
Jeśli coś było na forum to sorki ale nie zanalzłem wyczerpującej odpowiedzi.Mnie etan m700 podoba sie bardzo