aktualizacja ETEN M700 do WM6 - problem ze ściągnięciem plików

• 1 Odpowiedzi
  • 769 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline sojobo

• 3
  • Sprzęt: ETEN M700, Toshiba G500
Witam  wszystkich,

wczoraj, po ponad 70. dniach wrócił z naprawy w serwisie mój ETEN M700 (na temat napraw gwarancyjnych założę w poniedziałek wątek, bo przy okazji sporo się nauczyłem w sprawie napraw na podstawie karty gwarancyjnej i bezsilności konsumenta). Można było uniknąć tej zwłoki.

W każdym razie, chciałem przeprowadzić aktualizację do umieszczonego w międzyczasie WM6. I tu ZONK, oczywiście otrzymałem Action Key po wprowadzeniu właściwego IMEI, loguję się za pomocą obu tych danych, pojawia się śliczny przycisk Download... Kilkam, i od wczoraj nie udało mi się ściągnąć pliku. Pisałem w międzyczasie do ETENA, ale nic się nie zmieniło, wciąż ich link nie odpowiada.

Czy ktoś się z tym spotkał? Czy obraz jest związany z tym Action Key, czy też ktoś z Was jest w stanie udostępnić mi swoje archiwum aktualizacji?

Z góry dzięki za pomoc
Kamil

*

Offline Legal

• *
  • 76
Odp: aktualizacja ETEN M700 do WM6 - problem ze ściągnięciem plików
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 12, 2007, 12:15:53 »
Tak , dokladnie . Sproboj dzisiaj . Nie moglem przez dwa dni zmienic romu bo albo Action Key pokazywalo jako failed albo wogole nie podswietlalo UPDATE nawet dla wm5 . Wczoraj wieczorem juz poszlo . Nie dzialal download na stronie www.etencorp.com i tyle ...