Witam wszystkich, nowy Etenik M700 i juz pierwsze niejasności hmm

1. Po pierwsze chodzi mi o rozmiar zdjęć. W ustawieniach wybieram opcję 1600x1200, jednak fotka bynajmniej na taką nie wygląda. Zarówno w PDA jak i na PC jest ona kosmicznie malutka, mniejsza niż wiadomość MMS

Wcześniej pstryknąłem 2 fotki na próbę i były pełnoekranowe na PDA z tego co pamiętam, na PC nie sprawdzałem. Owy problem zauważyłem po instalacji patcha w celu usunięcia linii w aparacie czy coś w tym stylu

Podczas instalacji wyskoczyl komunikat ze sie nie powiodła, gdy instalowałem ponownie dostałem wiadomość, że juz jest pomyślnie zainstalowana. Troche dziwne moim zdaniem ? Posiadam WM 6.0 z polską nakładką językową. Usunąłem patcha z PDA, zapodałem SR i nadal mam ten problem
2. Po drugie cały czas wyświetla mi się ikonka z literką E w kwadraciku na samej górze. Nie instalowałem żadnych programów poza łatką na baterię i aparat. Nie bardzo wiem czemu tak jest. Jestem w Orange na kartę.
3. Po trzecie chciałem zapytać czy jest gdzieś folder ze śmieciami w PDA, jakieś pliki tymczasowe, "resztki" instalacji itp. które wypadałoby usuwać w celu zwolnienia pamięci.
4. Po czwarte w ustawieniach kamery jest ikonka kadru z napisem 3GP, jednak jest cały czas nie aktywna, po wciśnięciu nie ma żadnego menu ani żadnych zmian (przynajmniej nie widocznych gołym okiem).
Na początek to tyle pytań

...Ogólnie jestem dobrej myśli, sprzęcik bardzo fajny. Mimo obaw przed zakupem teraz niczego nie żałuję. Problemy byłyby z każdym sprzętem więc nie ma co płakać.
Proszę specjalistów i zorientowanych w temacie o pomoc i sugestie na temat w/w pytań.
Pozdrawiam wszystkich.