Problem ze zdjęciami

• 0 Odpowiedzi
  • 486 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem ze zdjęciami
« dnia: Grudzień 05, 2007, 14:19:11 »
Witam wszystkich, nowy Etenik M700 i juz pierwsze niejasności hmm :)
1.  Po pierwsze chodzi mi o rozmiar zdjęć. W ustawieniach wybieram opcję 1600x1200, jednak fotka bynajmniej na taką nie wygląda. Zarówno w PDA jak i na PC jest ona kosmicznie malutka, mniejsza niż wiadomość MMS :( Wcześniej pstryknąłem 2 fotki na próbę i były pełnoekranowe na PDA z tego co pamiętam, na PC nie sprawdzałem. Owy problem zauważyłem po instalacji patcha w celu usunięcia linii w aparacie czy coś w tym stylu :) Podczas instalacji wyskoczyl komunikat ze sie nie powiodła, gdy instalowałem ponownie dostałem wiadomość, że juz jest pomyślnie zainstalowana. Troche dziwne moim zdaniem ? Posiadam WM 6.0 z polską nakładką językową. Usunąłem patcha z PDA, zapodałem SR i nadal mam ten problem :(
2. Po drugie cały czas wyświetla mi się ikonka z literką E w kwadraciku na samej górze. Nie instalowałem żadnych programów poza łatką na baterię i aparat. Nie bardzo wiem czemu tak jest. Jestem w Orange na kartę.
3. Po trzecie chciałem zapytać czy jest gdzieś folder ze śmieciami w PDA, jakieś pliki tymczasowe, "resztki" instalacji itp. które wypadałoby usuwać w celu zwolnienia pamięci.
4. Po czwarte w ustawieniach kamery jest ikonka kadru z napisem 3GP, jednak jest cały czas nie aktywna, po wciśnięciu nie ma żadnego menu ani żadnych zmian (przynajmniej nie widocznych gołym okiem).

Na początek to tyle pytań :( ...Ogólnie jestem dobrej myśli, sprzęcik bardzo fajny. Mimo obaw przed zakupem teraz niczego nie żałuję. Problemy byłyby z każdym sprzętem więc nie ma co płakać.

Proszę specjalistów i zorientowanych w temacie o pomoc i sugestie na temat w/w pytań.

Pozdrawiam wszystkich.