Moi drodzy parafianie
Czy zdarzyło wam sie aby wasz eten samoczynnie sie wyłączał, restartował, zawieszał? Nie wiem jak określić objawy wiec może je opisze. Czasami gdy chcem obudzić etena ze stanu czuwania, najzwyczajnie robie klik przyciskiem po czym okazuje sie ze był on wyłączony, zapala sie najpierw klawiaturka, później wyświetlacz, odpala sie winda, wpisujemy pin, wszystko normalnie tylko poza tym ze nie powinno tego być. Eten powinien być włączony. Nastepnie po cudornym rozruchu wychodzimy na miasto, szwędamy sie jakieś 15 min, chcemy napisać eska, wyjmujemy bajer z kieszeni, klik a on znów wyłączony. Co dziwniejsze takie zachowanie najczęściej ma miejsce w ruchu. Gdy leży grzenie to najcześciej działa, choć dziś z rana klik........resztę juz znacie. Sprawa jest dość pilna ponieważ w razie jakiejkolwiek naprawy został mi tylko miesiąc gwarancji a serwis oddalony o 150km. A może zupełnie niepotrzebnie sie tym przejmuje bo to normalne zachowanie?
Jeszcze troszkę ze strony czysto technicznej:
-Rom EUU_M700_WWE_R01_052_0436_MOT1114_WM6 postawiony 02:11:2007 trochę juz zaśmiecony przez rożne programy bo nadal eksperymentuje ale myślę ze to nie gra roli, sprawa była aktualna również na poprzednim Romie zaśmieconym jak i zupełnym czyściochu bez programów.
-bateria - jest, nawet pokuszę sie o dopiske ze naładowana.
Tyle z mojej strony, chyba opisałem to najlepiej jak umiem, teraz pokłon w Waszym kierunku
-Pomożecie?