formaty filmow z m500

• 5 Odpowiedzi
  • 1458 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

formaty filmow z m500
« dnia: Kwiecień 22, 2006, 09:38:13 »
Jak odtworzyc na pececie filmy z etena? bt1 i 3gp -takie maja rozszezenia.

*

Offline mswilk

• **
  • 140
    • www.marcinwilk.pl
  • Sprzęt: HTC Touch Pro2
formaty filmow z m500
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 20, 2006, 17:59:12 »
No właśnie...
Ja próbowałem przerobić plik 3gp za pomocą programu Xilisoft 3GP Video Converter na inny dowolny format, ale nic mi z tego nie wyszło...

*

Offline janek72

• 256
  • Sprzęt: Nokia E52 (work) HTC HD2 (as PDA)
he he
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 20, 2006, 21:17:57 »
tak na powaznie to sie kiedys z tym bawilem, da sie, sa konwertery/playery na PC, trzeba poszukac, dla zdesperowanych jest takie zwierze, na ktorym Zbawiciel wjechal do Jerozolimy...  

Tak na niepowaznie, to:
"Wstaje za piętnaście trzecia. Latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem. Śniadanie jadam na kolacje, to tylko wstaję i wychodzę. Płaszcz nakładam. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu?
Do PKS mam 5 km. O czwartej za 15 jest PKS, nie zdążę, ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się. Przystanek idę do mleczarni, to jest godzinka, stamtąd szybko wiozą mnie do Szymanowa. Mleko ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W Szymanowie znoszę banki, łapię WKD, na Ochocie w elektryczny i do stadionu, a potem to już mam z górki.
 Bo tak: 119, przesiadka w 13, przesiadka w 345 i jestem w robocie i jest za piętnaście siódma. To sobie obiad jem w bufecie.
To po fajrancie nie musze zostawać, żeby jeść.
Góra, 22:50 jestem z powrotem. Golę się, jem śniadanie i idę spać."

to dalej mniej wiecej tak:
Jak jest łikend, to jade do kolegi po kamerke cyfrowa. Ustawiam kamerke na etena, puszczam film no i nagrywam. Potem to mam juz z gorki - "mówi mejker", z kasety zrzucam do avi, kompresuje do wmv no i po robocie, w "miedzyczasie" ogole sie juz na poniedzialek i sniadanko sobie zrobie.

Pozdr
Janek

formaty filmow z m500
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 21, 2006, 14:22:19 »
3gp powinny bez problemu chodzic na windowsowej wersji tcpmp http://tcpmp.corecodec.org/download.

*

Offline Yelayon

• 252
  • Sprzęt: HTC Touch HD2 T8585
formaty filmow z m500
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 21, 2006, 19:29:31 »
Ja używam PocketDivXEncoder'a i konwertuje 3gp do AVI.
-------------------
There are no mistakes, just learning experience.
PDAs: iPAQ 4150 -> ETEN G500 -> Glofiish X800 -> HTC Touch HD -> HTC Touch HD2

filmy
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 27, 2006, 07:38:51 »
hm... z 3gp to nie problem ale bt1 jak na razie nie do pokonania :(