mariozapasnikJuż tradycyjnie :-) napiszę, że musiałeś mieć wyjątkowego pecha i niechęć do odwiedzin w serwisie, chyba, że miałeś model second hand.
Teraz właściwa część postu:
Ja do etena m500 nie mam zastrzeżeń poza ceną 300 PLN za WM5.
Jest tylko jeden szczegół, który mnie denerwuje mianowicie 320x240 to ZA MAŁO. Dotyczy to również tych wszystkich compactów, wizardów, mitaców itp., namnożyło się tego ostatnimi czasy jak szarańczy.
Zakładając, że chciałbym mieć palmofon zgrabny i niewielki, ale z drugiej strony o przyzwoitej rozdzielczości, no to myślę sobie o Treo 650, które ma 320x320.
No ale tu kolejny kompromis - wchodzi sprawa systemu PalmOs, w którym oczywiście wszystko się da zrobić, ale sam system jest delikatnie mówiąc, trochę "opóźniony w rozwoju" w porównaniu do WM2003SE czy WM5. Już nie będę wymieniał szczegółów.
Tak sobie myślę, że skoro w Treo, które ma praktycznie rozmiary etena m500, upchali 320x320, to mogliby zrobić takie cuś: zrezygnować z klawiaturki, upchać 320x480 i wrzucić WM5. No i takie coś to by było lux.
A co zrobili? Treo 700 z windowsem i 240x240.
Natomiast modele z VGA i GSM niestety nie są małe i zgrabne.
Jak ktoś sobie siedział np. w internecie na T3 lub VGA z dobrze dobraną czcionką, to zrozumie

Pozdrawiam
Janek