BlueSoleil i Eten 500

• 3 Odpowiedzi
  • 1259 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

BlueSoleil i Eten 500
« dnia: Luty 05, 2006, 13:57:18 »
Witam,

połączyłem etana z laptopem via BT. Używam programu IVT BlueSoleil i wszystko śmiga jak należy.

Jedyne co mnie złości to, że nie mogę zmienić docelowego katalogu kopiowanych plików w etenie tzn. wszystko wrzuca na FlashDisk do katalogu My_Documents a ja chciałbym aby docelowym katalogiem był jakikolwiek katalog na kartcie SD.

Czy jest to do zrobienia?

*

Offline misiaczekm

• **
  • 163
BlueSoleil i Eten 500
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 05, 2006, 18:01:02 »
to jestes szczęściarzem, ja mam problem z przydzieleniem portów w Etenie... niby sa połączone a nic nie można zrobić. Tylko serial port aktywny. Program przydziela 4 a Eten nie ma żadnego :( ani A ani B... chyb, że coś źle robię.... ale kiedyś u kumpla łączyło normalnie... może mam za nową wersję tego programu w PC (1.6)?
() ()    MisiaczekM
( o )
() _ ()
() ()

BlueSoleil i Eten 500
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 07, 2006, 22:40:12 »
może mam za nową wersję tego programu w PC (1.6)?

ja sprawdzałem na 1.4 i 1.6 - działa ok, ale problem jest ze słuchawką Jabra 250.
Laptop ją widzi, windows pokazuje we właściwościach dźwięku "bluetooth audio" a głosu w słuchawce nie ma - mikrofonu też na razie nie udało się odpalić.

Muszę nad tym posiedzieć, ale czasu brak na pierdoły.

*

Offline misiaczekm

• **
  • 163
BlueSoleil i Eten 500
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 08, 2006, 14:54:42 »
słuchawka, co prawda mam Jabrę 205 działa wysmienicie. Niestety nie uda Ci się zrobić tak by Twój głos był "puszczany" przez głośniki lub głośniczek słuchawki. Wystarczy sparować słuchawkę, i w górnym lewym rogu wcisnąc ikonkę słuchawek odpowiedzialną za połączenie... w głośniczku usłyszysz gdzwięk połaczenia... wystarczy je odbrać... i rozmawiać (sprawdzone z Tlen i Skypy).... aaaa i grzebanie w ustawieniach dzwięków (BT audio pokazuje się jako karta muzyczna) może być pomocne :)
() ()    MisiaczekM
( o )
() _ ()
() ()