Zlikwidować dział

• 13 Odpowiedzi
  • 3135 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zlikwidować dział
« dnia: Listopad 17, 2005, 12:16:59 »
Proponuje zlikwidować ten dział i tak się prawie nic tutaj nie dzieje, a jak ktoś już zada jakieś pytanie, to bardzo żadko dostanie konkretną odpowiedź.

*

Offline McGreg0r

• **
  • 105
    • Black Mesa East
  • Sprzęt: archos70, n95, samsung nexus s
Zlikwidować dział
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 17, 2005, 12:23:40 »
Oczywiscie - gdy jednak ktos bedzie chcial zadac pytanie to bedzie wrzucac do Hyde-park ?. Poza tym skoro adminom nie przeszkadza malo ruchliwy dział to w czym problem, boli Cie, ze nie zawsze uzyskujesz tutaj odpowiedzi ?. Linux to dosc specyficzny temat jezeli chodzi o PDA - o trudnych przypadkach latwiej znalezc cos na google niz tam gdzie z niego korzysta 5 - 10 osob.

*

Offline solex

• **
  • 190
Zlikwidować dział
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 17, 2005, 12:24:28 »
I dodać dział dla Acerów.

*

silentjob

Zlikwidować dział
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 17, 2005, 12:25:27 »
Dlaczego od razu likwidować? Nie dzieje się, bo mało osób używa Linuxa, a co za tym idzie nie ma sensu sztucznie wymyślać tematów, czyż nie? A jak komuś będzie potem potrzebne jakieś rozwiązanie/pomoc to ludzie zaczną biadolić, że działu nie ma. Ja jestem zupełnie przeciw takiemu posunięciu.

*

Offline McGreg0r

• **
  • 105
    • Black Mesa East
  • Sprzęt: archos70, n95, samsung nexus s
Zlikwidować dział
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 17, 2005, 12:31:37 »
Popieram przedmówcę ;).

*

Offline solex

• **
  • 190
Zlikwidować dział
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 17, 2005, 12:46:29 »
Cytat: silentjob
Nie dzieje się, bo mało osób używa Linuxa, a co za tym idzie nie ma sensu sztucznie wymyślać tematów, czyż nie?

Dział dla Acerów moim zdaniem jest potrzebny. Firma wyprodukowala juz kilka modeli pocketow, a w zwiazku z nadchodzacymi nowymi modelami, ktore rodza duze zainteresowanie warto się nad tym zastanowić.

Linux na PDA, to raczej sztuka dla sztuki. Masa ludzikow ma problemy z flashowaniem, czy wgraniem patcha a co dopiero z postawieniem obcego systemu.
Dzialu bym nie likwidowal, bo zawiera cenne informacje dla tych, ktorzy ich szukaja.

Czy po przeprowadzce na nowy serwer zmieni sie rowniez oprogramowanie forum?
Niektore fora korzystaja z phpbb, które umożliwia organizowania ankiety, a co za tym idzie mozna takie kwestie poddac pod dyskucje.

*

silentjob

Zlikwidować dział
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 17, 2005, 12:55:34 »
Co do nowego forum i jego rozwiązań programowych, pytanie skieruj do Mac'a:). Czy powstanie dział dla Acerów? Na razie ciężko coś na ten temat powiedzieć, więkse szanse pojawienia się go widzę w nadchodzącym, nowym forum, gdyż z tego co wiem obecne nie będzie już tak bardzo modyfikowane:).

A co do Linuxa, to dział dla zapalenców, jak zostało powiedziane, niemniej przydatny, i likwidacji pewnie nie ulegnie:).

*

Offline kgx

• **
  • 199
Zlikwidować dział
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 19, 2005, 23:25:25 »
Cytat: wojszu
Proponuje zlikwidować ten dział i tak się prawie nic tutaj nie dzieje, a jak ktoś już zada jakieś pytanie, to bardzo żadko dostanie konkretną odpowiedź.
ok , a co zrobisz z postami, chcesz olać prace tych ludzi?

Zlikwidować dział
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 20, 2005, 20:16:33 »
Oprócz tego, jest wiele osób, które korzystają z PDA z Windows, ale synchronizują go z domowym Linuksem

*

Offline marko

• **
  • 154
  • Sprzęt: Acer N50 Premium, Nokia N 85, G-Space RS238
Zlikwidować dział
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 20, 2005, 21:36:32 »
Nie używam linuksa ale po co odrazu likwidować? Może kiedyś w wolnej chwili pobawie sie Linuxem na PDA. W dniu dzisiejszym nie mam czasu ale myślę, że to interesujący i potrzebny temat . To, że Ty też nie używasz ani Ciebie to nie interesuje to nie znaczy, że nikomu to nie jest potrzebne. Troche więcej wyrozumiałości dla innych użytkowników.

*

Offline kretes

• **
  • 134
Zlikwidować dział
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 20, 2005, 22:42:49 »
Proponuję zlikwidować użyszkodnika 'wojszu' i tak prawie wogóle się nie udziela (25 postów) a jak już to z błędami i bez sensu. ;)

*

Offline Hrw

• **
  • 125
    • Hrw website
  • Sprzęt: różne wynalazki
Zlikwidować dział
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 21, 2005, 10:48:56 »
LinuxPDA zajmuję się prawie dwa lata ale rzadko się tutaj udzielam. Powód jest prosty - forum o Linuksie na palmtopach (głównie zaurusach) to http://www.oesf.org/forums/ (dawne ZaurusUserGroups) i tam się udzielam głównie.

Poza tym posty tutejsze (w tym dziale) załamują mnie z reguły..
Forum czytam tak rzadko, że lepiej napisać do mnie.

Sprzęt: Zaurusy: c760/6000, PalmPilot 5000, Palm M105, Nokia 770/N810 i parę innych wynalazków

*

silentjob

Zlikwidować dział
« Odpowiedź #12 dnia: Listopad 21, 2005, 17:53:10 »
Cytat: kretes
Proponuję zlikwidować użyszkodnika 'wojszu' i tak prawie wogóle się nie udziela (25 postów) a jak już to z błędami i bez sensu. ;)

Odpada, tak nie robimy;).

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
Zlikwidować dział
« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 12, 2006, 04:43:10 »
Cytat: "Hrw"
LinuxPDA zajmuję się prawie dwa lata ale rzadko się tutaj udzielam. Powód jest prosty - forum o Linuksie na palmtopach (głównie zaurusach) to http://www.oesf.org/forums/ (dawne ZaurusUserGroups) i tam się udzielam głównie.

Poza tym posty tutejsze (w tym dziale) załamują mnie z reguły..

heh, no co jak co ale ze znajde tutaj (tzn na pdaclub.pl) druga osobe ktora ma podobny sprzet to nie liczylem ;-)) dziekuje za linki .... biegne sie podszkolic ;-)))))))