Majsterek, sprawa z kartami ma sie tak, ze kuknij co tu gosciu za gprsik jakis opyla w zestawie, to wyglada na to ze mu dzialal z j720:
hxxp: allegro. pl/item192399161_hp_jornada_720_dodatki_okazja_. htmlJesli idzie o wifi to tylko Orinoco Gold/Avaya cos tedy, bo ze sterami pod linucha (testowane na 720 degrees/Opie/Winda CE) nie ma zadnego problemu. Jakbys chcial na winde i nie mogl znalezc w sieci, moze udaloby mi sie odkopac gdzies te stery.
GPE jakos nie instalowalem, cos nie zdazylem zanim Jornadka mi wyszla z reki. Za to polecam 720 degrees, duzo wszystkiego podpartego przez ekipe Synthesizera/CAmie i innych z www. hpcfactor. com wlasciwie tam znajdziesz wszystko. Jest juz tez ekipa developerow dla 720degrees, jesli masz pasje i umiesz programowac to dajesz.
Fire fox wiesz, na 200mhz to nie dziwota, ze nie idzie. Pamietam ze byl watek jakies 8,9 miechow temu o tym osobny albo jakas dyskusja, pogrzeb dobrze na forum hpcfactor a wszystko znajdziesz, a czekaj odkopie ci linka. . . Nom, i jest, temat juz zamrozony ale jest jeszcze dostepny do poczytania: hxxp: hpcfactor. com/forums/forums/thread-view. asp?tid=5049&posts=593&highlight=hi&highlightmode=1#M53026 <--skarbnica wiedzy o J720 i 720degrees
obczaj jeszcze to:
hxxp: hpcfactor. com/forums/forums/thread-view. asp?tid=5083&posts=10&highlight=hi&highlightmode=1#M50286a nuz pojdziesz w tym kierunku.
A jesli idzie o reboot, halt, poweroff ogolnie, to w 720 degrees to slepy zaulek, poprostu bateria pada, wtedy masz poweroff :D Nom, i to tyle w sumie, ogolnie proponuje 720 degrees i ciach bajerka, wszystko do sieci tam jest a nawet wiecej, tylko ze od razu mowie, ciezko obejsc sie z x'ami. Jednak dla chcacego nic trudnego!!!
Ja niedawno fundnolem sobie nowy egzemplarz J720 wiec jak wyrwe jaka sieciowke ethernetowa (apropo nie wiesz jaka bylaby kompatybilna z Jornada? nie testowales jakiejs? ja soprawdzalem jakies dwa modele 3coma ale lipa, nie idzie chociaz wykrywa). Albo ostatecznie wifi - i znow bedzie trzeba zerowac na innych

(obecnie nie mam apeka na chacie, btw. 720 degrees idealnie nadaje sie do warxingu :) No nic, pozdrawiam bo juz gubie watek powoli, do chatki czas ruszyc. Jewszcze raz pokooj!