Nic nadzwyczajnego ta zmiana godziny. W sumie po włączeniu Leo poinformował, że zmiana czasu i aby sobie sprawdzić czy wszystko jest ok.
Co tu dużo sprawdzać.... godzina się zgadza więc jest ok, ale.... po coś ten wątek powstał.
Sprawdzałem sobie kiedy rozmawiałem z daną osobą dnia wczorajszego. No i co się okazuje? Cała historia połączeń również jest przesunięta o +1h.
Nie mam aktualnie nic starego w kalendarzu (usuwam zwyczajowo) więc nie mogę sprawdzić czy tam też się poprzesuwały godziny. Czy ktoś mógłby to sprawdzić u siebie.
No a ogólnie to jest to kolejna bzdura ze strony nie wiem już czy samego Windowsa czy Manili. Dlaczego zmiana czasu wpływa na wszystkie rzeczy które miały miejsce (w moim przypadku potwierdzone godziny połączeń i sms). Jeśli jeszcze potwierdzicie, że to samo dzieje się w kalendarzu to śmiechu warte to jest. I ten telefon dostał nagrodę telefonu biznesowego

Wracam aby sprawdzić co robiłem albo z kim spotykałem się kiedyś tam np. do sporządzenia notatki w firmie (w międzyczasie wypada zmiana czasu) i dupa, wszystko się rozjechało. Ehhh szkoda pisać.
No ale napiszcie jak to wygląda u Was.