Witam.
To w sumie mój pierwszy temat w tym dziale. Nie długo stanę się nowym posiadaczem HD2, po tym jak sprzedałem Omnie 2.
Chciałem was zapytać o opancerzenie tego telefonu. A chodzi mi tu dokładniej o folie na ekran + pokrowiec.
Szukałem troszkę na allegro i znalazłem parę interesujących aukcji, jednak chciałem się zapytać was o zdanie przed wykonaniem jakiegoś kroku w tą stronę.
Co do folii, to liczę na taką, która by nie hamowała dotyku, była dobrze przeźroczysta i oczywiście wytrzymała.
Jeśli chodzi o pokrowiec to chciałem kupić jakiś sylikonowy, czy z jakiegoś miękkiego plastiku itp. Nie chce takiego skórzanego, otwieranego, tylko taki który się nakłada na telefon i jest. coś w tym stylu:http://allegro.pl/nowy-oryg-case-mate-hybryda-do-htc-hd2-fvat-i1404125770.html
Nie chce również jakiś twardo plastikowych wynalazków. Potrzebuje czegoś co by nie rysowało urządzenia, był estetyczne i oczwiście chroniło urządzenie.
Proszę o jakieś komentarze, opinie o różnego rodzaju ochronach i może ktoś coś poleci.
Z góry dziękuje i pozdrawiam, Marek.