W skrócie:
1. Ściągasz paczkę: S4X_SDAuto_1.1.zip i rozpakowujesz ją do katalogu XDA_UC na karcie SD.
2. Pliki do zainstalowania na kartę umieszczasz w: XDA_UC\_Mod_\filesCAB\SDAuto
Autor piszę, że nie wszystkie CAB działają poprawnie. Te które nie działają zaleca umieścić w: XDA_UC\_Mod_\filesCAB\Manual aby ręcznie zdecydować gdzie mają być zainstalowane.
Taka świetna rzecz, a ja za nic nie mogę sobie z tym poradzić.
Może ktoś wie co robię źle:
1. Utworzyłem katalog na karcie XDA_UC, dograłem S4X_SDAuto_1.1.zip, dzięki czemu otrzymałem wewnątrz katalog _Mod_ i plik S4X_SDAutoLauncher.mscr
2. W katalogu _Mod_ pojawiły się katalogi _bin i SDAuto.
3. Do katalogu głównego XDA_UC wgrałem pliki cab i pim, które mają być w pamięci telefonu, a do katalogu SDAuto pliki cab, które miały się instalować na karcie.
4. Niestety w trakcie instalacji pliki do telefonu się instalują, ale plików z katalogu SDAuto wcale nie widzi. Za to wyświetla komunikat:
[\Storage Card\XDA_UC\][Instalowanie plików MortScript][OSTRZEŻENIE]\Storage Card\XDA_UC\S4X_SDAutoLauncher.mscr, błąd:\Storage Card\XDA_UC\S4X_SDAutoLauncher.mscr returns -1
\Storage Card\XDA_UC\][Instalowanie plików MortScript][BŁĄD]Uruchomienie programu: \Storage Card\XDA_UC\S4X_SDAutoLauncher.mscr, parametry: , błąd:Win32Exception
Sugestia wyżej, aby wgrać do katalogu XDA_UC\_Mod_\filesCAB\SDAuto też nic nie daje. Próbowałem dograć plik S4X_Auto_plus_Backup_Mod_1.6.7z, ale niestety pokazuje błędy przy rozpakowaniu.
Bardzo proszę o pomoc kogoś kto się na tym zna, aby podał jak ma dokładnie wyglądać struktura katalogu XDA_UC, aby wszystko działało. Czy można tak zrobić, aby uruchamiały się również programy exe oraz kopiowały poszczególne pliki z karty do odpowiednich katalogów w systemie?
Dzięki za pomoc.