Ja raczej tylko obserwuję, mam rocznego TP więc na razie nie będę kupował, ale patrzę na tendencję.
Oby za pół roku wyszedł 1,3 Mhz i 1 GB RAM akurat będzie w sam raz dla mnie. Tylko wtedy się okaże, że system winmo 7 jest zamulony i znowu wszyscy będą
niezadowoleni wtedy będziemy czekać na 1,5 Mhz tylko wtedy zaczną się pojawiać problemy z chłodzeniem takiego procesora i zasileniem.
Do tego będziemy musieli poczekać na nowe wersje automapy, programów użytkowych gierek itp. i znowu kupę czasu minie, dodatkowo producenci oprogramowania nie omieszkają pobrać stosowne opłaty za samo dostosowanie do WM 7.
Niestety inni zacierają ręce, jestem mocno za M$ bo google mnie nie rajcuje, i tak mają już spory monopol na informacje i wcale nie zamierzam im dostarczać info o której wstaje, jem i siedzę na klopie itp. Więc jeszcze się może okazać, że Leo z ostatnią mutacją WM6.5 będzie niezłą i tanią propozycją przez następne 1,5 roku.
Reasumując - trzymam kciuki, żeby M$ wypuścił system na miarę stacjonarnego win 7