Oczywiscie moge wsadzic kuchnie, tylko czy ktos z niej skorzysta ?? Watpie.
Bysio, Twoja praca oczywiscie jest nieoceniona, ale ja uwazam podobnie jak snowrider. Czytam watki na temat romow regularnie i o ile zglaszane sa problemy z podstawowym funkcjonowaniem telefonu, to ok, ale jest przeciez mnostwo postow "zmien to, dorzuc tamto", chocby na temat lockscreena, czy menadzera zadan.
Ja na ten przyklad chetnie pobralbym Twoja kuchnie, ale wlasnie po to, ze jak juz wyprobuje odpowiednie ustawienia, programy, wyglad, to taki Rom chcialbym sobie ugotowac, zeby w razie czego tylko wgrywac i nie bawic sie w dodatkowe instalacje i nie miec obaw przed HR...
Romu prawdopodobnie bym nie udostepnial, bo nie ma po co. Nie zmienialbym wiele w funkcjonowaniu, a jedynie dostosowywal to moich upodoban, o co na pewno bym Cie nie prosil, bo wtedy ilu uzytkownikow na forum, to tyle prosb bys dostawal (z reszta teraz tez dostajesz). Powiem szczerze, ze mnie by taka szarpanina denerwowala...
A biorac pod uwage sprzedaz nie swojego romu na allegro, to teraz tez to ma miejsce, wiec udostepnienie kuchni nic nie zmieni. Zaryzykuje nawet stwierdzenie, ze na palcach jednej reki mozna by bylo policzyc "handlarzy", ktorzy sami cos by gotowali.
Wiec moze warto jeszcze raz przemyslec ten temat ze wzgledu na entuzjastow takich jak ja