no to namieszalem na calego
a telefon mam od soboty a dzis mamy czwartek i co chwila cos nie tak

< za duzo jak na pierwszy raz chcialem zrobic >
niby wszystko wg instrukcji ale insstrukcja chyba byla nie kompletna
Najperw wgralem nakladke " sdp mobile shell " niby fajne ( ale mojej zonie sie nie podobalo) ,
nastepnie zainstalowalem jezyk PL - spolszczenie ( bo telefon byl zapupiony we francji )
czesc rzeczy (w SDP) mialem w FR a czesc w PL ,
Wiec wywalilem SDP i zainstalOWALEM od nowa.
Po instalacji mialam duzo mniej opcji do wyboru , ale wszystko PL
Na nakladce SDP jakos co nieco znajde, ale programy i gry nie sa na swoim miejscu
OStatnio wgralem ten "przesownik u dolu" by odblokowywac klawiature i sie albo nie zainstalowal , albo zainstalowal gdzies i trzeba go znalesc

Jak wciskam przycisk windows na srodku to widze TYLKO ikonke "Dzisiaj" i ona tez nie dziala bo od razu blokuje mi sie telefon.
ale jak wchodze w TC, albo FileExplorer to znajde prawie wszystko ,
Pewnie chodzi o to ze jak spolszczylem system to nie solszczyl katalogow tylko stworzyl nowe i do nich sa sktroy , ale pewnosci nie mam
nie wiem czy jak wgram nowy ROM bedzie dalej tak samo < ale na chlopski rozum to pewnie tak > chyba ze wgram ROM FRA i zapomne o spolszczaniu Windowsa, albo pomoze mi ktos poprzenosic wszystko na swoje miejsce, jak wgram juz nowy PL ROM
Telefon zakupilem w SFR (FR) i ROM mam Vodafone i ten ze strony HTC nie pasuje
PS
jak wgram nowy PL ROM to licencja na winde dalej obowiazuje ta sama co mialem przy zakupie ??
Wiem ze do reklamacji bede musial zmienic na ROM FRA, ale nie sadze zeby tak szybko do gwarancji poszedl

//
pytanie glowne jest wyzej to jak widzisz jest PS
jak ktos odpowie to odpowie jak nie to nie i tragedii nie bedzie.
//
znalazlem jak narazie ze 3 tematy i w zadnym nie jest do konca wyjasnione i na dodatek sa pozamykane i siegaja poczatkow roku
2007 jak dopiero WM6 wchodzil a taraz juz mamy 6.5
TO jest WASZE info
Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.