Witam, zaczne od opisu problemu, tak aby wszyscy zrozumieli o co chodzi. A więc wczoraj doszedł do mnie po kilku miesiącach oczekiwan HTC HD2. Pobawiłem się rozładowałem, podłączyłem do ładowania. Dziś rano podłączyłem do kompa, zacząłem zgrywać sobie pliki. I tu mój błąd... W laptopie mam baterie naładowaną jednak po chwili, podczas zgrywania plików komp się wyłącza. Patrze na LEO, ten też jest wyłączony. Odłączam go od kompa, włączam i pojawia się napis HTC i nic się nie dzieje. Zostawiam go więc na godzine z nadzieją, że coś się ruszy. Okazuje się, że nie. Następny krok to reset, jednak i to nie pomaga więc nie pozostaje nic innego jak hard reset. Wszystko przebiega normalnie do czasu wyboru języka. Otóż wybieram język, czekam, następuje reset i nic z tego: dalej mam logo HTC i nic się nie dzieje. Mówie okej, pewnie padł ROM. Tak więc ściągam go ze stronki htc. Jako, że nie mogę nic zrobić z telefonem (w sensie odpalenia systemu i zajrzenia co w nim siedzi, zainstalowania czegokolwiek) podłączam do kompa i instaluje ROM. Instalacja postępuje do 8%, następuje reset i wyświetla się komunikat: "UPGRADE ROM CODE ERROR PLEASE TRY AGAIN". I co z tego, że się wyświetla, jeżeli podłączając go do kompa nie uzyskuje z nim połączenia... I teraz moje pytanie: Co dalej? Jakieś pomysły, sugestie?