0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
WitamNie mogę odpalić na moim HD2 programu NoData. Ściągałem go z http://www.modaco.com i różnych innych źródeł ale efekt jet zawsze ten sam - błąd uruchomienia aplikacji.Czy to w ogóle działa na HD2? Jeśli tak, to czy może mi ktoś podać link do działającej wersji?Z góry dzięki
Aby telefon przypadkowo nie łączył się z internetem START>>NARZĘDZIA>>KOMUNIKACJA>>PRAWY DOLNY RÓG MENU>>POŁĄCZENIA>>ZAAWANSOWANE>>KLIKASZ WYBIERZ SIECI>>Tam ustawiasz PROGRAMY AUTOMATYCZNIE ŁĄCZĄCE Z INTERNETEM POWINNY UŻYWAĆ USTAWIASZ MÓJ ISP podobnie z tą drugą opcją .Jeżeli będziesz chciał połączyć się z netem w tej pierwszej opcji ustawiasz ERA INTERNET bluconect iplus czy z jakiej tam sieci korzystasz.
nie instaluj nodata na karcie bo też może nie działaćmusi być w my device
Cytat: wiejas w Czerwiec 03, 2010, 11:30:07nie instaluj nodata na karcie bo też może nie działaćmusi być w my devicenie pisz takich rzeczy bo nie masz racji.jak pisałem wyżej mam nodata na karcie i działa w 100%
Próbowałem instalować na karcie i w my device - efekt ten sam, nie działa. Miałem plik exe do wrzucenia na kartę, też nie działał. Ten Dial-up Enabler/Disabler jakoś mi nie leży.
i tu się znowu z Tobą nie zgodzę.u mnie działa to bez zarzutu.od 3 miesięcy nie zapłaciłem grosika za transfer danych z internetu.
Cytat: snowrider w Czerwiec 03, 2010, 14:28:10i tu się znowu z Tobą nie zgodzę.u mnie działa to bez zarzutu.od 3 miesięcy nie zapłaciłem grosika za transfer danych z internetu.Pomyśl - jak podłączysz do kompa przez AC lub jako pendrive to nie masz dostępnego storage w systemie PDA - automatycznie nie masz dostępnych wszelkich plików, aplikacji dostepnych na karcie pamięci więc jak może z tego korzystać skoro jest odłączone. Masz szczęście jeśli siedzi w pamięci ale nie stawiałbym tego za pewnik, że komuś się nie zdarzy inaczej.