Tło ekranu blokady i brak możliwości jej zmiany

• 2 Odpowiedzi
  • 1531 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline KILOS

• *
  • 92
  • Sprzęt: GALAXY S II
Tło ekranu blokady i brak możliwości jej zmiany
« dnia: Lipiec 12, 2010, 13:30:31 »
Witam.
Posiadam najnowszy rom Bysia i radio 2.10...

Doinstalowany potem CHT editor i Cookie home tab

Problem mój polega na tym że przy probie zmiany tla ekranu blokady(nie w CHT)zawiesza mi sie telefon i musze restartowac go

CHT uzuywam tylko do zmiany ikonek itp natomiast blokady standartowej.Prosze pomóżcie ponieważ czesto zmieniam tapete blokady i za każdym razem musze resetować fona.Probowałem rożne radia i to samo,odintalowywałem CHT i również to samo.hmmm,tylko prosze nie Hard reset bo ustawiać mi sie nie chce.oczywiscie po zresetowaniu fona jest ta tapeta ktora wczesniej wybrałem,hmm tez tak macie??
Chciałbym iść do nieba,ale w piekle więcej znajomych...

*

Offline dlugilong

• *
  • 65
    • DAOB
  • Sprzęt: HTC Raphael, HTC Leo
Odp: Tło ekranu blokady i brak możliwości jej zmiany
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 12, 2010, 13:38:15 »
Witam.
Posiadam najnowszy rom Bysia i radio 2.10...

Doinstalowany potem CHT editor i Cookie home tab

Problem mój polega na tym że przy probie zmiany tla ekranu blokady(nie w CHT)zawiesza mi sie telefon i musze restartowac go

CHT uzuywam tylko do zmiany ikonek itp natomiast blokady standartowej.Prosze pomóżcie ponieważ czesto zmieniam tapete blokady i za każdym razem musze resetować fona.Probowałem rożne radia i to samo,odintalowywałem CHT i również to samo.hmmm,tylko prosze nie Hard reset bo ustawiać mi sie nie chce.oczywiscie po zresetowaniu fona jest ta tapeta ktora wczesniej wybrałem,hmm tez tak macie??

Witam, potwierdzam mi też najnowsza wersja CHT 1.8.5 się wiesza ale tylko przy wyborze BLOKADY CHT. Jeżeli wyłączę tę opcję (standardowa blokada win 6.5) to się nie wiesza przy blokowaniu.
Spróbuj wyłączyć blokadę CHT.
ROM   : Black Side

Odp: Tło ekranu blokady i brak możliwości jej zmiany
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 26, 2010, 09:31:30 »
Witam
trochę czasu minęło...
Miałem ten sam problem i odinstalowałem GAlarm i wszystko jest OK