0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
WITAJCIE , DOSZLY MNIE INFORMACJE OD KOLEGI KTORY PRACUJE W JEDNYM Z SERWISOW HTC EUROPA ZE LADA DZIEN UKARZE SIE NA STRONIE HTC W SUPORCIE HD2 NOWY UPGRADE ROMU DO HD2 ORAZ FIX SMS I JESZCZE JAKIS FIX LUB DODATEK , ALE SZCZEZE TO NIE WIEM CZY W TYM TYGODNIU CZY W PRZYSZLYM TO BEDZIE , KOLEGA Z HYC TEZ TAK DOKLADNIE KIEDY NIE WIE , WIADOMO JEDNO , USUNIETO FIX SMS I UPGRADE ROMU ZE STRONKI HTC DZIAL SUPORT HD2 , POZDRO I MILEGO CZEKIWANIA
Cytat: sImPaTicCc w Styczeń 21, 2010, 21:34:12WITAJCIE , DOSZLY MNIE INFORMACJE OD KOLEGI KTORY PRACUJE W JEDNYM Z SERWISOW HTC EUROPA ZE LADA DZIEN UKARZE SIE NA STRONIE HTC W SUPORCIE HD2 NOWY UPGRADE ROMU DO HD2 ORAZ FIX SMS I JESZCZE JAKIS FIX LUB DODATEK , ALE SZCZEZE TO NIE WIEM CZY W TYM TYGODNIU CZY W PRZYSZLYM TO BEDZIE , KOLEGA Z HYC TEZ TAK DOKLADNIE KIEDY NIE WIE , WIADOMO JEDNO , USUNIETO FIX SMS I UPGRADE ROMU ZE STRONKI HTC DZIAL SUPORT HD2 , POZDRO I MILEGO CZEKIWANIA Juz to bylo ze 4 tyg temu. Prawie to samo ktos napisal co Ty . Pożyjemy zobaczymy. Kolega z HYC? to chyba jakas podróba
[ak macie problem to moge was nie informowac o rzeczach dla was warznych i istotnych
jak macie problem to moge was nie informowac o rzeczach dla was warznych i istotnych , a ty mazgaju nie becz !!!Napisane: Styczeń 21, 2010, 21:54:05cos sie zaczyna dziac na stronce htc bo 30min temu nie bylo w zaklatce suport hd2 - starego upgradu romu , a teraz jest znowu ale narazie jeszcze ten z data 09.12.2009 ten 1.48 , moze wrzuca w nocy lub na dniach nowy
Cytat: mika34 w Styczeń 21, 2010, 21:48:17Cytat: sImPaTicCc w Styczeń 21, 2010, 21:34:12WITAJCIE , DOSZLY MNIE INFORMACJE OD KOLEGI KTORY PRACUJE W JEDNYM Z SERWISOW HTC EUROPA ZE LADA DZIEN UKARZE SIE NA STRONIE HTC W SUPORCIE HD2 NOWY UPGRADE ROMU DO HD2 ORAZ FIX SMS I JESZCZE JAKIS FIX LUB DODATEK , ALE SZCZEZE TO NIE WIEM CZY W TYM TYGODNIU CZY W PRZYSZLYM TO BEDZIE , KOLEGA Z HYC TEZ TAK DOKLADNIE KIEDY NIE WIE , WIADOMO JEDNO , USUNIETO FIX SMS I UPGRADE ROMU ZE STRONKI HTC DZIAL SUPORT HD2 , POZDRO I MILEGO CZEKIWANIA Juz to bylo ze 4 tyg temu. Prawie to samo ktos napisal co Ty . Pożyjemy zobaczymy. Kolega z HYC? to chyba jakas podróba jak macie problem to moge was nie informowac o rzeczach dla was warznych i istotnych , a ty mazgaju nie becz !!!Napisane: Styczeń 21, 2010, 21:54:05cos sie zaczyna dziac na stronce htc bo 30min temu nie bylo w zaklatce suport hd2 - starego upgradu romu , a teraz jest znowu ale narazie jeszcze ten z data 09.12.2009 ten 1.48 , moze wrzuca w nocy lub na dniach nowy
1.66 http://www.htc.com/sea/SupportDownlo...at=2&dl_id=854sn ht9c2nw04056
Cytat: Bysio w Styczeń 22, 2010, 12:59:121.66 http://www.htc.com/sea/SupportDownlo...at=2&dl_id=854sn ht9c2nw04056Rozumiem, że to wersja EN, a na nakładkę polonizującą do tej wersji trzeba będzie poczekać i szukać u Sunnysoft? Tak to HTC ma w standardzie? Czy można zainstalować poprzednią?Edit: dopiero zauważyłem, że to wersja dla SouthEast Asia. Czyli na WWE nie pójdzie, czekamy na swoją?
on jest wwe
Cytat: Bysio w Styczeń 22, 2010, 15:03:28on jest wweale nie idzie go zainstalowac na typowy rom wwe RUU_Leo_HTC_WWE_1.48.405.2_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship , nie chce sie instalowac bi ja mam tel z United Kingdom 1.48.405.2 , i na stronce htc United Kingdom nie ma linku do nowego upgradu romu 1.66 tylko dalej jest link do starego upgradu 1.48 z 9.12.2009 , wiec raczej musze jeszcze poczekaccid sie nie zgadza z moim wwe
no tak tylko fix na smsu jest niedostepny a nawet jakby byl to u wielu powodowal problemy.przy okazji spytam o co chodzi z oznaczeniem systemu operacyjnego albo wersji protokolu w menu razem z wersja romu i radio? w omnii mialem te 2 ostatnie a tutaj pojawily sie jeszcze dwa oznaczenia dodatkowe. co one konkretnie oznaczaja?jeszcze jedno pytanie na ktore nie znalazlem odpowiedzi nigdzie.czemu na XDA pichca romy oparte 2.01 albo 2.02? skad oni wzieli takie??