Wyłączenie opcji 3G.
I sądzisz,że jak wyłączy 3G to będzie mógł słuchać radia internetowego i korzystać z H ?
problem w tym ze jak sie przełączy sygnał z H na 3G to internet zrywa połączenie i muszę na nowo łączyć sie z internetem czekając na sygnał H bo jak połączy sie z 3G to radio i tak nie chce grac .Jest to już mój drugi hd2 w pierwszym miałem romy Bysia i był ten sam problem.
Czy jest możliwość ustawienia żeby telefon nie łączył sie z siecią 3G tylko z H ?
i żeby po zerwaniu połączenia z internetem sam sie ponownie połączył ?
Literki H,3G,E pojawiające się na wyświetlaczu to tylko informacja w zasięgu jakiego sygnału znajduje się telefon.Jeśli H zmienia się na 3G to znaczy,że internet się nie zrywa,tylko spada prędkość przesyłu danych i możliwe,że jest zbyt mała aby radio grało bez żadnych przerw - jak będziesz miał tylko 3G to spróbuj uruchomić przeglądarkę, strony powinny się ładować choć znacznie dłużej niż przy H, w każdym razie wina leży po stronie sieci,a nie po stronie telefonu.
Jeśli wyłączysz 3G, to H też nie będzie działać - u mnie po wyłączeniu 3G pojawia się tylko literka E co oznacza chyba EDGE,czyli taki ulepszony GPRS,a więc cofamy się w rozwoju